Snel geleverd,altijd super verrassing erbij Grote keuze

Goed, goedkoop, ruime sortering, snelle verzending en altijd een extraatje.

snelle levering en goed verpakt

snelle levering,maar op verkeerd adres afgezet

Mijn ervaring bij de Egel is perfect.

Ze bezorgen netjes en optijd.

Vlotte levering.

Vlugge levering, maar niet op de aangegeven datum. Wat wanneer ik niet thuis was geweest, er was geen ander leverinsadres opgegeven. Pakjes formaat bij afwezigheid makkelijk meegenomen door iemand anders.

Dank voor mijn bestelling en het stempel kado heel blij mee.

Keurig verpakt en verzorgt met ook nog een presentje erbij, erg leuk!!

helemaal top.

alles netjes geleverd en leuke goody erbij

Erg snelle levering

Erg snel en goed verpakt . Nu aantal keren bij de egel besteld en zeer tevreden .

Vlotte levering

Ontvangen wat besteld is met nog extra tje erbij. Verzorgd

niet duur en goede levering

Heel vaak bestel ik artikelen voor mijn hobby, t.w. het maken van kaarten. Dan heb ik alles snel in huis om aan de slag te gaan.

gelukkig ben ik ,dat ik jullie website gevonden heb . grote dank je wel.

mooie producten , levering op tijd, alle producten die ik gevraagd heb, een klein cadeautje meegeleverd, het was zoeken naar dit naaigaren alsook de push out prentjes.

top

goede en snelle service zoals altijd

Lekker snel

Het is precies zoals ik besteld had

geweldig

Supersnelle levering en ook heel leuk, het presentje wat erbij geleverd wordt.

Snel ook weer geld terug

Leuke aanbiedingen

Ik had een ding nodig, maar door de leuke aanbiedingen een heleboel gekocht. Ook nog snel in huis. Enige verbeterpuntje: ik zou graag wat informatie over het product vinden op de site. Nu zoek ik het product vaak bij een andere webwinkel op, om iets meer info te vinden. Om het vervolgens toch hier te bestellen.

super

In één woord super

Moeilijk kiezen, zoveel mooie artikelen. En bij je bestelling een gratis cadeautje. Dit keer een hele leuke kerststempel.

Snelle en nette levering

Bestelling wordt snel geleverd en netjes altijd een leuk extraatje bij je pakketje

Uitstekende service, snelle levering en ruime sortering.

Bij de order zit ook nog een attentie ingesloten.

Snel ontvangen

Alles was compleet. Helaas een klein stukje van een stempeldoosje afgebroken. Het stukje zat niet in de doos. Dus zonder dat ze het in de gaten hadden stuk erin gedaan

goede ervaring met De Egel

Mails worden beantwoord en ook de uitleg is goed.

Altijd een goede en correcte behandeling van de bestelde artikelen

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.