geweldig.

snelle levering en een mooie verrassing erbij.

vlugge ontvangst

geweldig

Altijd vlug geleverd

Als ik iets bestel, wordt het altijd keurig geleverd

Toppie levering

Webshop wat onpraktisch winkelen maar verder prima bestelling afgeleverd. Kon later er gelukkig nog wat aan toevoegen daar was ik blij mee. Mooi geschenk erbij gekregen erg leuk!

super

Snelle, correcte en verzorgde levering met als kers op de taart nog een extraatje ... zeer tevreden mee

Groot assortiment,snelle en correcte levering!

Snelle levering en steeds een geschenkje bij jebestelling

Super goed en snel

Hallo Egel Bedankt voor de snelle levering en het kadootje Super leuk Tot de volgende keer

echt super

heel fijn en de bestelling zeer snel in huis

Snel en verzorgd.

Uitermate tevreden over mijn bestelling bij De Egel én de levering. Ik zag nog over het hoofd dat ik bij mijn eerste bestelling afslag kreeg, maar dat houd ik tegoed voor een volgende keer. In het pakje zat een cadeautje, dat is zeer attent. Zelf kan ik het niet gebruiken, maar mijn dochter is kleuterjuf, zij zal hier zeker blij mee zijn. Ik heb recent een hobby terug opgepakt: kerstkaartjes maken. Aangenaam en rustgevend tijdverdrijf, vooral tijdens de vakantiemaanden als de TV nog enkel herhalingen van programma's uitzendt.

Uitstekende service

Bestelling wordt vlot verwerkt en verzonden

altijd perfect

Ik vind het altijd fijn om weer mijn bestelling thuis te krijgen goed verzorgd en altijd iets extra super

super website

Hele fijn website waarin alles te vinden is op knutselgebied. Er word altijd een waarschuwing gegeven dat het bestelde langer onderweg kan zijn, maar dit is bij mij nooit gebeurd. Altijd op tijd met daarbij ook een attentie!!

Goede en snelle service en altijd een verrassing erbij

Ik zou ze wel 10 sterren willen geven. Ik had erg snel mijn bestelling in goede orde. Ook nog een cadeautje erbij. Geweldig.

Snelle levering.

Makkelijk te bestellen. Snelle en correcte levering.

Zijn best wel snel

Zijn best wel snel ook altijd is leuks erbij

vaak snelle levering ruim assortiment

Snel en netjes geleverd

Er ging iets niet goed. Bij de mail heb ik dit kunnen oplossen. Het is gewoon geweldig bij de egel. Dus bij deze wil ik de egel hartelijk bedanken. Gr Cobie

Leuk om iets extr te krijgen

Altijd alles op tijd en goede levering.

Goede service en veel keuze

Fijne winkel met veel keuze. 1x defect artikel ontvangen en is keurig opgelost.

Goed en snel

Ik vind de Egel goed en snel alles is vlug Anneke v lieshout

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.