Goede service en veel keuze

Fijne winkel met veel keuze. 1x defect artikel ontvangen en is keurig opgelost.

Goed en snel

Ik vind de Egel goed en snel alles is vlug Anneke v lieshout

Uitstekende webwinkel.

In al die jaren dat ik bestel nog nooit één enkele klacht gehad.

Goede service fijn personeel

De artikelen worden snel geleverd, er zit altijd een Marianne blad bij en heel verrassend een leuk cadeautje. Wordt altijd prettig geholpen.

Ik ben heel tevreden over De Egel

Mijn pakketjes zien er altijd keurig verzorgd uit

Als een Rotterdammer betaamt

Trots op jullie!

Goed en snel geleverd

De bestelling werd snel geleverd.

Snel en zoals gewoonlijk een leuk cadeautje erbij.

snelle levering , eerder dan aangegeven

Netjes verpakt goede aanbiedingen

Super goed

Super goed

Snel geleverd en goed verpakt

Super tevreden over De Egel, altijd snelle levering, prijstechnisch ook zeer goed. Al vaker iets besteld en nog nooit geen negatieve ervaring gehad. Bij iedere bestelling zit altijd een gratis hobbyartikel en dat is heel attent.

Goed verpakt. Snelle levering. Goedkoop.

nooit geen problemen

altijd op tijd leuke verassing erbij en netjes verpakt

Excellent service

Fast delivery!

Snel en correct

Goed assortiment en snel geleverd

toppers

alleen maar lof

Snel en netjes bezorgd

Netjes op tijd geleverd. Goed verpakt om schade te voorkomen. Altijd een leuk kleinigheidje erbij.

Altijd tip top in orde

Mijn favoriete webwinkel, altijd vlot en snel geleverd. Moest er toch is iets niet op voorraad zijn, laten ze dat weten en betalen ze onmiddellijk terug. En ook altijd een leuke attentie erbij Wij (ik en de dochter) zijn alvast fan!

Alles wordt snel geleverd. Er zit altijd iets extra’s bij. En vanaf 20 euro geen verzendkosten, dat is ook fijn.

de Egel is mijn enige stekkie om te bestellen.

alleen maar POSITIEF..

Prima spul en levering

Bestelling was snel en netjes afgeleverd

Het bestellen en thuis bezorgen gaat altijd goed.

Snelle vlotte levering, mooie diamond painting kaarten

De kaarten werden veel sneller als was aangegeven. De kaarten nog niet gemaakt maar het ziet er al goed uit. Zal ze met plezier maken

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.