vlugge levering, ben al begonnen met de kaarten, erg mooi

geweldig

Ruim gesorteerd, goede kwaliteit-prijsverhouding. Snelle levering en altijd een kleine attentie erbij.

Altijd een goede service

Een goede ervaring

De levering van de producten is goed. Word uitstekend door e.mail doorgegeven aan de klant.

super

altijd snelle levering en tip top in orde.vind het cadeautje ook altijd heel super

Topwinkel

Groot assortiment, snelle levering, leuke aanbiedingen en als kers op de taart altijd een verrassing bij bestelling

Zoals altijd weer snel, netjes en gratis bezorgd.

Iedere keer weer netjes en snel bezorgd. Zit ook altijd een leuk presentje en wat folders bij. En al bij een laag bedrag gratis bezorgd. Super !

Mijn bestelling weer super ontvangen en heel lief een kadootje.

Uitstekende levering

Goede webwinkel veel keuze in hobby materialen.snelle levering van het de bestellingen

Levering was snel

Goede levering

Snelle levering en alles netjes ingepakt

Toppie

Snel en correct

Zeker aan te raden

Snel verzonden en prima verzorgd

Prima verzorgd en snel verzonden

super goed

super snelle levering en bij 20 euro geen verzendkosten TOP dankjewel

Super tevreden

Super snelle levering en afhandeling. Ga hier zeker terug komen.

Goed overzichtelijke site. Perfect verzorgd, snelle levering. Ondanks dat ik heel weinig bestel.

alles is prima toegekomen zonder problemen

heel goed

heb VORIGE WEEK AL INGEVULD hET BEVALT zeer goed Heel snel en goed verzorgd

leuk en groot assortiment

mijn ervaring is als ik bestel het vaak de andere dag al in huis is goed verpakten altijd met een leuk extraatje erbij en een groot assortiment ook met het maken van drie d kaarten die ergens anders haast niet meer te krijgen is

Goed spul en snel geleverd

Zou zeker bij andere aanbevelen en zelf weer wat bestellen

Snelle verzending en leuke attentie!

Snelle verzending en leuke attentie! Website mag wat overzichtelijker

Prima site met leuke creatieve spullen

Snel geleverd. Soms moet je wel goed zoeken voordat je het kunt vinden.

geweldig snelle levering

bbij de bevestiging van de bestelling stond levering 27-7 echter twee dagen later lag het pakketje al thuis

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.