Super snel!

Super snelle en correcte levering met ondanks het lage bedrag toch een leuke extra stempelset! Bedankt!

Snelle ,prima levering

Zie boven

heel erg goed

snelle levering, telefonisch ook goed bereikbaar indien ik iets niet kan vinden. Altijd een attentie bij een levering wat zeer wordt gewaardeerd.

Ruim assortiment.

Ruim assortiment. Goede en snelle bezorging. Altijd een leuk extraatje

Alles goed en verlopt zeer informatief bij verzenden

geweldig

Goede service en vlugge levering,

Toppie!!!

Mijn bestelling en levering waren weer toppie!!!

Super ervaring

Heel snel was alles geleverd, keurig verpakt, goede communicatie, en dan nog een verrassing erbij in zitten. Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Alles ging heel snel en netjes

De bestelling ging goed, netjes ingepakt en kwam snel binnen.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Altijd keurig en correct

Levering van bestelling altijd snel, keurig en correct vindt het fijn om bij U te bestellen vr groet

Snelle levering van het bestelde. Keurig en degelijk verpakt, zodat alles in prima staat aankwam.

Ik heb aan één woord genoeg: geweldig.

Veel keuze, snelle correcte levering en een leuk kadootje erbij.

Alles oke

Oke

Uitstekend!

Snel thuis geleverd, fijne communicatie over de mail & daarnaast nog een creatief presentje van de Egel gehad, zo leuk :)

Goede ervaring!,

Het is de eerste keer dat ik producten heb besteld. Het snel, netjes en accuraat geregeld.

Uitstekend, snelle bezorging, fijne site! Gewoon perfect.

Super service

Vlotte service, niet duur, goede kwaliteit en veel keuze

Altijd goede service ,netjes bestelling geleverd en snel .En goed contact met het Egel Team over bestelling die bezorgt word

Binnen een paar dagen geleverd

Altijd correcte leveringen en meestal voor de tijd die is aangegeven

Top service.

Altijd een snelle, correcte bediening!

Alles super

Alles is gewoon top en steeds een freebie erbij

Altijd een snelle levering

Prima winkel

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.