aan te bevelen

top firma correct met levering

Prima.

Vlotte levering.

Goede service. En altijd iets leuks extra ''s.

Uitgebreid assortiment. Goede service en snelle levering

Snelle levering.

Het was eerder gekomen en was mooi op tijd.

Een fijne hobby winkel

Behulpzaam zoeken naar een oplossing een fijne hobby winkel

Keurig

Snel en vakkundig

Zo als van oudd

Altijd een snelle service en levering

Altijd leuk

Altijd leuk en nooit la´g moeten wachten en alles is goed in orde een aanrader

bestellingen netjes en snel verstuurd en bezorgt

Netjes

Kreeg een bericht dat mijn producten niet op voorraad waren en welke keuze ik had. Na eenmaal het pakje gekregen te hebben was ik verrast met de verrassing die er bij zat. Dat is erg attent!

Altijd goed en snel.

Gewoon weg elke xweer toppie.

Altijd goed

Ben nog nooit ontevreden geweest, bestelling altijd keurig verpakt,extraatje erbij en vaak eerder bezorgd dan verwacht.dikke duim omhoog voor het team van de egel!!!!

Altijd snel en netjes geleverd

Goede service en snelle levering

Snelle service en bezorging.

Prima regeld altijd

Prima verzorgt altijd

Heel tevreden!

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling en de snelle service!

Zeer goede service

Snel,besteld, snel geleverd

Super snelle levering

Altijd correct en snel geleverd. Leuke attentie erbij. Prima qwa prijs. Gewoon top

uitstekende service!

Heel snelle levering en dan zat er ook nog een extra geschenkje in het pakje.

Fijne site en vlotte levering

Mijn ervaring met de Egel is altijd goed. Vooral de extraatjes die je krijgt zijn goed bruikbaar.

Goed en verzorgd

Altijd goede behandeling en goed verzorgd Blij er mee

Uitmuntend

Fijne online shop om er iets te bestellen. Ook als er iets niet meer is wordt het netjes en snel opgelost! Zeer aan te bevelen!

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.