Een goed adres om een hobby mee te creëren

Het is een prima adres om onze spullen daar te kopen.

heel fijn

goede webwinkel alles word goed opgelost mocht het fout gaan deze winkel zeker een aanrader

Vlotte levering en prima verzorgd

Vlotte levering en prima verzorgd, zelfs nog een presentje erbij.

Supersnel

Altijd zeer snelle levering

Goed verpakt zo als altijd mooie artikelen

Goed verpakt zo als altijd mooie artikelen nettjes in een kartonen doos Snel geleverd wo besteld vrijdag binnen

Prima Hobbywinkel

Altijd alles in prima staat afgeleverd

Nvt

Nvt

netjes en op tijd bezorgd

bestellingen gaan altijd goed, producten zijn netjes verpakt. altijd een leuke verrassing in het pakket, ook fijn.

top

ben altijd zeer tevreden met de kwaliteit en service

Super op alle gebied, snel en prima produkten

Prima zaak, goede kwaliteit snellexkeverinf

Goed. Betrouwbaar en snel met levering.

Kwaliteit van de producten is prima, en voldoende assortiment.

Correcte firma

Snelle levering, mooi gerief, niet duur, leuk presentje er bij

Een geweldige shop voor alle hobby spullen.

Gewoon top lekker snel en voor een goede prijs

Word altijd goed en snel geleverd met een leuke attentie erbij super bedankt

mijn besteling word goed bezorgd

laatst had ik een bestelling gedaan maar het pakketje is nog niet bezord

Vlotte service

Bij de bestelling krijg je gelijk de bezorg datum door. Maar als het mogelijk is wordt het eerder verstuurd, en dat vind ik een plus punt.

Uitstekende service

Uitstekende service ruim assortiment

mijn bestelling snel !!! en altijd het juiste

had besteld en eigenlijk de andere dag al binnen was wel brievenbus post . Grotere pakketten heb ik nog niet besteld

Goed product snelle levering

Duidelijke site veel mogelijkheden te koop makkelijk te bestellen snelle levering

Goed verzorgd en snel verstuurd met een lage tot geen verzendkosten bij 20 euro

Al jaren klant bij de egel. Nooit teleurgesteld en mede door de lage verzendkosten en geen verzendkosten bij 20,00 euro bestel ik daar geregeld

Geweldige service

Altijd keurig verpakt. Krijgt een melding wanneer je bestelling wordt verzonden. Gewoon super om het pakketje open te maken en dan ook nog eens een extraatje erbij te krijgen

Een leuke website met altijd leuke aanbiedingen voor een vriendelijk prijsje!

Prima ervaringen met adequate afhandeling van mijn bestellingen, vaak zelfs iets extra's. Veelal geen (eigenlijk nooit) bezorgkosten en verder uitstekende service!

Goedp

Een goeie site en de besteling snel thuis

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.