Fijne hobbyzaak om spullen te bestellen

Snelle levering en veel artikelen voorradig.

Mijn bestelling werd keurig en snel geleverd op een ander opgegeven adres.

Het ging goed

Is heel heeeeel goed

Altijd een snelle levering en een extraatje. Zo Leuko m een verrassing te ontvangen. Keurig verpakt nog nooit geen narigheid gehad. En anders per telefoon zo opgelost!

Snelle levering. Netjes verpakt. Top

Goed. En netjes en snel

Voortreffelijk

Een goede webshop,snelle levering van de hobby materialen.

geweldig

de bestelling was al heel snel op de plaats

Leveri g is altijd netjes op tijd

goede webshop

Snelle levering en altijd een extra keuke verrassing i het pakket

Fantastich

Als verrassing kwam het pakketje eerder( joepie) het was goed verpakt altijd een aardigheidje erbij Mijn volgende aankoop is weer bij De-Egel

Een aanrader

Groot assortiment, goede service en snelle verzending.

kwaliteit

Altijd goede nette leveringen en kwaliteit

Snelle levering ,heeft veel spullen en goede verzending en altijd een verrassing erbij

Goed geprijsd en betrouwbaar.

Ik ben nog nooit teleurgesteld bij mijn bestellingen bij De Egel.

Prima ervaring, correcte verpakking en snelle levering.

Prima ervaring, correct verpakking en snelle levering.

Jullie doen wat er beloofd is

Gewoon snel bestelling binnen ,heel goed verpakt . Snel binnen wat wil je nog meer gewoon geweldig

Super snel

Snelle levering en leuke attentie

heel goed

mijn bestellig eerder gekregen dan wat er stond en alles heel goed ingepakt

zeer goed

ik ben zeer tevreden

Altijd tevreden

Altijd op tijd bezorgd dikwijls eerder dan de aangegeven tijd. Keurig verpakt met een leuk presentje.

Super snelle levering

Ruim assortiment, lage prijzen.

De Egel heeft een duidelijke website met een zeer ruim assortiment. De prijzen zijn laag en de service is goed. Er wordt netjes en snel bezorgd met een extraatje erbij. Erg fijne webwinkel!

Fijne webshop

Het was niet moeilijk om te bestellen. Veel keuze in artikelen. Snelle afwikkeling

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.