Super en vlotte levering

Altijd leuk om bij de egel te bestellen, ruime keuze, vlotte levering en steeds leuke attentie bij de bestelling. Wij zijn fan!

Heerlijke winkel, groot assortiment en goede, snelle afhandeling van de bestelling.

Veel keus. Redelijke prijzen en meestal snelle levering.

Alles gaat zoals ik het wil is keurig op tijd

Fantastisch bedry

gemakkelijk en snel

mijn eerste bestelling bij de egel 41 push out vellen ze waren zeer goed verpakt en snel bezorgd de levertijd stond erbij vermeld dat het een aantal dagen kon duren maar dat was geen probleem een hele verrassing dat me bestelling eerder bezorg kon worden en ik weer fijn kon hobby

heel goed

Altijd heel snel en netjes bezorgd en een hele leuke verrassing erbij,top.

Perfect,zeer vlugge en vlotte leveringen,steeds een kadootje bij

Zeer veel keuze,vlotte en vlugge levering. Bij iedere bestelling is er een kadootje bij.

Snelle verzending netjes verpakt top

Uitstekende service

Eerst een miscommunicatie , daarna was het gauw op gelost

super

levering correct verlopen, alleen spijtig dat bepaalde items niet leverbaar waren

Goede service en snelle bezorging

Precies geleverd wat besteld was en vlot bezorgd

Gewoon uitstekend.

Zorgvuldig afgehandeld.

Top ervaring

Denken mee als door bv Klarna iets vertraagd dat het in delen komt. Altijd super netjes verpakt, En een verrassing erbij zorgt ervoor dat het altijd iets is om naar uit te kijken. Bestel niet vaak ,maar altijd tevreden.

zeer goed

ben tevreden met de Egel supper mooi en snelle levering

Goede ervaring

Besteld en snel bezorgd. Zeer tevreden

Goede ervaringen goed service snelle levering

Ja ik vind het goed

Fijne webshop en snelle levering

een geweldige hobbywinkel

snelle en correcte levering en zeer uitgebreid

Snelle goed verpakte levering.

Goede snelle levering.

Men doet wat men beloofd.

Klasse.

prima ervaring

IK ben heel tevreden over de snelle afhandeling. En ga zo door.

Great service fabulous products

Always excellent service. Fabulous products at competitive prices. Quick delivery. Always a nice free gift when you order.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.