Goede service snelle levering en n leuk extraatje

snelle service en veelzijdige winkel

prettige winkel met veel keuze en snelle levering

Goede service, snelle levering en altijd een extraatje.

Erg goed

Werd snel en netjes bezorgd

Hele goeie ervaring mee

Hele goeie ervaring mee

vlot en netjes en nog een cadeautje ook,SUPER

Mijn bestelling kwam snel en netjes aan. Ben heel blij met het cadeautje dat erbij zat....heel erg leuk....dankjewel!

Betrouwbaar en optijd geleverd.

Snelle reactie en verzending

Netjes verpakt en een presentje erbij.

Zelfs een presentje erbij

Vlotte verzending

Ziet er altijd heel goed uit

Snelle en goede leveringen

Heel goed.

Heel goed .En veel keus. En goede verzending.

Goed, snelle levering

Goed, snelle levering

Goede en snelle verzending

Ruime keuze. Goede en snelle verzending. Goed verpakt. Altijd een leuk extraatje.

Fijne webwinkel. Snelle afhandeling van de order en goede kwaliteit van de producten.

Super goed!

Super goede service en leuk dat extraatje!

Je hebt de spullen snel thuis en de medewerkers aan de telefoon zijn ook erg leuk. Ze helpen waar ze kunnen. De spullen zijn goed verpakt en er is altijd wel een voorraad. Je grijpt niet echt mis. Ja een te keer winel

duidelijke eenvoudige website en snelle levering

duidelijke eenvoudige website en snelle levering . Relatief goed geprijsd , niet te duur . en ook voor wat kleinere bestellingen , geen verzendkosten .

Uitstekend en snelle levering

Prima levering. Goed verpakt.

Snelle en perfecte levering

Na een misverstand van mij heeft de Egel het toch nog super snel in orde gemaakt. Bedankt daarvoor

Fantastische winkel en snelle levering

Wow, leuk om online te winkelen, er is volop keuze wat ik zoek. Helaas woon ik niet in de buurt van Rotterdam, anders was ik al vaker langs geweest.

Heel erg goed

Ik heb een hele goede ervaring echt fantastisch

Kwaliteit is super

Snelle levering, uitgebreid gamma, leuke verrassing

Prachtig

Super snelle levering en dan nog een extra cadeau

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.