Snelle bezorging en goede prijzen.

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Gratis verzending van af €20,00 is iets wat je niet overal krijgt. Ik winkel graag bij De Egel.

Goede en snelle service

Prima verzorgde bestelling

Goede service, snelle verzending.

Goede prijs kwaliteit.

super webshop

Altijd netjes en snel verzorgd. Als er iets is wordt het netjes opgelost

Werd vlot bezorg goed verpakt

Altijd goed

Het pakketje was er weer heel snel

Snelle levering prima

altijd goed

goede service, snelle verzending en altijd wat leuks gratis bij de bestelling.

Een top winkel!

Hele snelle service!

Fijne webwinkel!

Altijd zijn mijn bestellingen netjes en snel bezorgd! Ik hoop er ook eens gewoon in de winkel te kunnen kijken.

Goede service en snelle zending.ben zeer tevreden over de Egel

Goed, goedkoop en snel

Goede kwaliteit, breed assortiment, snelle verzending en goedkoop en altijd een extraatje.

Correct

Bestelling wordt stipt behandel

Uistekende service en hele goede levering

De web site is heel overzichtelijk.

Goed bedrijf !

Ruime sortering.

correcte en snelle service

Alles wordt snel en correct geleverd

Ruim assortiment, snelle levering en goede service!

Ik koop al een tijd bij De Egel en ben erg tevreden. Keuze genoeg en altijd een extraatje bij mijn bestelling. Kan het zeker aanraden!

Omslachtig proces

Product voldoet, maar niet bijzonder. Winkelervaring vond ik frustrerend. Omdat ik redelijk in de buurt van het adres op de website woon, heb ik de moeite genomen naar de winkel te rijden ipv online te bestellen. Nu blijkt de webwinkel elders te zitten en mijn product niet in de winkel beschikbaar te zijn. Dat zou een kleine moeite zijn om te benoemen op de website. Nu kostte het me 1 middag heen en weer rijden én 5 dagen levertijd.

Altijd op tijd bezorgd

Vlotte levering

Een zeer ervaring

Website is duidelijk, groot keuze, leuke aanbiedingen, service geweldig, snelle levering.

Altijd goed

toppers

Altijd keurig en snel verzorgd

Mooie site

Als er iets is dat ze dat gelijk melden

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.