Zeer goede ervaring !!!

Mijn ervaring bij De-Egel is geweldig. Snelle levering en alles in goede orde geleverd. In een boek ontbrak een knipvel en na een mail werd het boek met het juiste vel geheel correct nageleverd. Ik beveel De-Egel dan ook aan iedereen aan. Zeer correct in handelen.

Snelle en correcte levering

Het is prettig om bij de Egel te bestellen altijd snelle levering en voldoende geinformeerd

Producten mooi op tijd gekregen

geweldig

ben heel tevreden over de collectie en service

Altijd correct. Is er iets niet, dan wordt dit gecommuniceerd; altijd iets extra’s bij de bestelling; en het wordt zo compact mogelijk ingepakt!! Geen grote doos met 50% lucht. Dus…. Uitstekend

Gewoon altijd heel goed

Snel en goed

Netjes verpakt.

Goede service en snelle levering

vindt het een prima hobbyshop

ik ben zeer tevreden met de artikelen die ik geregeld bij de Egel bestel prima verzorgd en netjes op tijd ontvangen.

Betrouwbare webshop met een zeer groot assortiment

De-Egel is een webshop met een zeer groot assortiment. De prijzen zijn ongveer gelijk aan die van andere soortgelijke webshops: soms lager, soms hoger of gelijk. Hebben veel op voorraad en leveren snel.

Snelle levering prima product

Goed!

Snelle en goede levering. TOP!

Alles prima geleverd

Altijd keurig ingepakt en op tijd. Altijd iets leuks erbij. Goede duidelijke website XXXXX

Goede levering

Leuk extraatje bij het bestelde

Top winkel en goede service

Altijd netjes verpakt, een extra erbij. Goede prijs voor de producten Ik shop er graag.

ik ben tevreden over De Egel

Er wordt altijd goed naar je geluisterd als er problemen zijn worden ze goed opgelost

snelle levering en nog een leuke verrassing

Prettig

Snelle en correcte levering

Erg blij met de snelle levering

Dots kan ik hoofdzakelijk via de markt krijgen. Maar de dame was drie weken afwezig, door omstandigheden. Heel vervelend als je toch kaarten wilt maken, en je mist een kleur dotjes. Op deze manier is het prima opgelost. Ik heb zelfs ook pakketjes kunnen bestellen. Super blij mee.

Top bedrijf

Mooie spullen. Vlug geleverd En altijd iets extra’s

super

uitstekend

Vlugge service. En altijd een verrassing in het pakketje.

Zeer correct en vlug gehandeld

Bestelling geplaatst en vlugger aangekregen dan het vermeld werd. Supper winkel voor handwerk ivm kaartjes maken

Uitgebreid assortiment, boven 20 euro geen verzendkosten, altijd iets extra en zeer snelle levering,

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.