alles uitstekend

zoals altijd is alles weer keurig geregeld

Ze helpen je heel goed

Had het niet goed gedaan. En ben heel fijn geholpen

heb al vaker besteld bij De Egel,leveren altijd binnen de tijd

Alles in orde

Alles keurig geleverd met leuke cadeautjes

Zoals altijd prima producten en ook weer een cadeautje erbij

ik ben tevreden over De Egel

De spullen die De Egel levert zijn altijd in orde, en het is prettig converseren met De Egel.

Goede service en snelle levering van het product

Al een aantal jaren bestel ik hier mijn hobby materialen . Snelle levering van de bestelling. Meestal een klein presentje erbij.

Prima bedrijf

Goede prijzen, snelle levering. En als kers op de taart, het cadeautje.

Goede en snelle service

Goede prijzen en bij de bestelling altijd een leuke cadeautje.

Snelle levering, altijd iets leuks er extra bij. Het geld van iets wat niet leverbaar was is snel teruggeboekt, kortom prima service

Prima service en leuke aanbiedingen.

Leuke pre order aanbiedingen. Snelle service en altijd een leuk cadeautje erbij. Echt aan te bevelen!

Mijn eerste bestelling super goed.

De bestelling was heel goed.

Ik bestel al vele jaren hobbymateriaal bij 'De egel'. het is zeer vlug geleverd en altijd is er een mooi extraatje bij.

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Toppie!!!

Mijn bestelling was weer heel goed afgeleverd!!! Het is weer de moeite waard om iets te gaan bestellen.

Snelle levering, goed verpakt en altijd een attentie

Ben tevreden

Prima spullen,maar de mallen wel duur

Prima service en fijn om altijd iets extra's te krijgen.

Snelle levering en goede service

Snelle levering, goed product

Goed, zoals altijd.

Goede service, ik had een pre order artikel. En op de verschijningsdatum volgens de site verzonden. Met een leuke attentie erbij.

top

top

Snel

Goede prijs en snelle levering

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.