snelle levering en goed verzorgd

snelle levering, goed verzorgd en altijd een leuk kadootje, top.

Een fijne winkel voor alle hobby's

Uitstekende webside, goede service en altijd een extraatje

Bestellingen worden uitstekend verzorgd, verpakt en er is altijd ekstra informatie materiaal.

Ik bestel al jaren bij de Egel en het is in een woord GEWELDIG. Mooie site. Goed overzichtelijk makkelijk met betalen en binnen 2 dagen thuis bezorgd. En er zit altijd iets extra's bij de bestelling. Het is een aanrader om bij de Egel uw hobbyspulletjes te bestellen.

Betrouwbaar, netjes verzorgde ingepakte orders en niet te duur!!

Altijd goed verzorgde orders, netjes verpakt. Niet al te dure artikelen, met daarbij meestal een leuke attentie. En altijd gauw bezorgt. Ben zeer tevreden over De Egel en kan deze winkel wel aanbevelen.

snelle en verzorgde verzending van de bestelling

snelle leveringen

keurige verpakking, snelle en correcte verzorging en iets extra's ook nog

zie boven, uitstekend

Super snelle levering

Bedankt voor de snelle levering en het fijne kadootje !

Prima service, elke bestelling is snel binnen, vaak een extraatje. Geen klachten

supergoed

goede service en snelle levering

Altijd mooi op tijd geleverd

Prima (web)winkel

Makkelijk bestelproces. Snelle levering. Keurig verpakt.

De artikelen zijn steeds snel geleverd, en ook steeds zit er een hele leuke attentie bij. Dank jullie wel!

Goede levering

En leuk dat er altijd een surpriesje bijzit . Kan dit erg waarderen!

Website werkt goed, bestellen gaat soepel. Bestelling netjes als brievenbuspakketje geleverd. Enige verbeterpunt: als het door de brievenbus kan, geef de klant dan de mogelijkheid hiervoor te kiezen met de bijbehorende verzendkosten.

Zeer veel keuze en super kwaliteit en een snelle service

Ik ben heel content met jullie hooimadam en de levering. Leuk dat er een recept bij is. Ga het zeker maken.

Snelle en volledige levering !

Wel eventjes zoeken op de website, maar eens besteld volgt alles snel elkaar op. Mooi verpakt en snelle levering.

zeer te vrede

er staat nog geld van mij zou u een kerst boek uit drukken graag antwoord dank u

Correct

Fantastisch verzorgd

Vriendelijk en goed.

Super goed

Ruime keus, goede voorraad en de nieuwste producten gelijk leverbaar. Snelle bezorging en een leuke attentie in de doos. Voor mij is de Egel eerste keus. echt Top

Maandag besteld donderdag in huis. Vlotte levering en altijd iets leuks bij gevoegd.

Prima afgeleverd.

Besteld,resp. uitgezocht, betaald en geleverd. TOP

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.