Altijd snel geleverd en véél op voorraad

Altijd snel geleverd en véél op voorraad en netjes verpakt en ook nog altijd een klein cadeautje . Super leuk

geweldig

altijd vlotte levering en altijd een leuk presentje bij de bestelling

Onmiddellijke reactie indien zich probleem met levering stelt. Dat geeft vertrouwen

Goed en snel.

Snelle en verzorgde levering

Aanrader

X

geweldig

super geweldig

super

Snelle en correcte levering en altijd leuk een verrasing erbij

Altijd alles snel en goed verzorgd.

Altijd alles snel en goed verzorgd. En ook altijd iets leuks er gratis bij.

Heel tevreden.

M'n bestelling werd snel verstuurd. En op m'n vragen per mail kreeg ik snel antwoord. Ik ben heel tevreden.

Precies gekregen wat ik bedoelde

De bestelde knipvellen waren precies zoals ze afgebeeld stonden. Ook was het een snelle levering.

Klasse

Aanbeveling gewaarborgd !

Bij de bestelling is het zo geregeld en snel thuis.

Gewoon goed ????????? Dank jullie wel.fijne dag Els.

Mooie website en snel in huis

Bestellingen worden altijd keurig en snel bezorgd

Prettige website.

Een fijne website en snelle levering van de bestelde spullen.

vlot en correct

en een leuk verrassingscadeautje erbij

Is zoals altijd een goede ervaring

Mijn pakketje was zeer snel goed en verzorgd met een leuk presentje geleverd. Mijn ervaring is altijd goed met de egel.

goede service en een snelle verzending

was een snelle bestelling en een goede service . helemaal toppie. Meer kan ik er niet over vertellen , het was echt helemaal goed

Prima shop

Snelle levering, gratis bezorgen bij 20 euro. En een gratis kadootje!

Altijd een snelle levering en wat altijd leuk is, een extraatje bij je bestelling

Goed snel en netjes voor een goede prijs

Super heel snel en altijd correct geleverd

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.