Heel verzorgd.

Alles perfekt

De Egel ist mein Lieblingsshop!!!

heel correct en snelle leveringen

Bij de Egel kan ik terecht voor vragen en zij antwoorden dan ook snel. De materialen zijn kwalitatief heel goed en de verpakking bij de verzending is stevig. Bedankt hoor

Snelle en correcte levering

Altijd goeie servive

Alles altijd prima

Genoeg voorraad

Goede en snelle levering

top

Als je iets besteld word er duidelijk via de mail verteld wanneer het pakket geleverd word. En er zat een leuk attentie bij in nogmaals mijn dank hiervoor nog een knutsel verslaving erbij

Snel en accuraat.

Snelle en zorgvuldige verzending. Bij mn bestelling van de Gemini A4 machine zat zelfs een extra plaat bij. Top.

Professionele behandeling, keurig in stappen door het bestelformulier, fijn dat er een keuze is voor welke koerier (DHL), heel leuk extraatje bij de bestelling, blij met de catalogus van studio Light. Geweldige ervaring!

Is goed, netjes afgeleverd wat ik nodig had,

Nog niet zo vaak hier gekocht, maar meestal was het keurig verzorgt opgestuurd.

zeer tevreden

De levering was erg snel en het product was erg goed verpakt! Ik ben zeer tevreden!

Prima service!

Aangenaam

Super snel, en een kleine verrassing etbij

Had besteld, en er stond bij levering de 23e, kreeg t al de 18e bezorgt, en er zat een klein cadeautje bij. Super geweldig

De spullen waren goed en ook apje die ik ontvangen hebt

Heel tevreden.

Snelle levering en netjes.

goede service en coorecte bezorging

Gode zaak met veel materiaal

snelle levering goede service

snelle levering, goede service, altijd een kadootje.

Snelle verzending, goede prijs, top producten

Het was snel en alles was er

Goede ervaring, altijd alles goed verpakt , en is goedkoper als een ander

Vlotte levering

prima service

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.