Duidelijke site snel geleverd

zeer fijne winkel. Top! snel geleverd en een presentje erbij.

Super goed

Verzending is altijd goed verzorgd en een snelle levering. En altijd een gratis presentje.

Op tijd en prima verzorgd

Mooi

Netjes verpakt en heel snel. Dus een fijne zaak met een hart voor de mensen. Ga zo door . Toppie

he is altijd goed verzorgd en er zit altijd wat bij.

gewoon zo door gaan toppers zin jullie

Altijd netjes verzorgd en keurige bezorging

Heel goed en niet duur.

Goede service, netjes verpakt, snelle levering en wordt op de hoogte gehouden als een levering vertraging heeft.

Snelle bezorging

Eenvoudig mijn artikelen te vinden en bestellen. Meestal de volgende dag al in huis.

Geweldig....produkt veel eerder ontvangen dan verwacht! Dank

Super! produkt veel eerder ontvangen dan verwacht. Helemaal fijn

Een fijne zaak, een hele snelle levering, en altijd een leuke verrassing erbij. Super

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt.

Snelle bezorging

Gewoon goed en er zit altijd een leuke verrassing bij de bestelling dus nog leuker om uit te pakken

De beste webshop die ik ken

Dit is de beste webshop die ik ken. Heb al bij best veel verschillende webwinkels spullen gekocht. Niet alleen knutselspullen, ook andere dingen voor ons huis. Dit is verre uit de beste webshop die ik ken. Altijd correcte levering en een leuke attentie erbij en geen verzendkosten boven 20 euro. Dat heb je zo bijeen. Ook als ik vragen heb worden ze altijd netjes beantwoord. Top service bij de Egel. Dank jullie wel.

Ik vind deze site heel goed en snelle levering

Vlotte afhandeling en snelle levering

Vlotte afhandeling en snelle levering

heel positief

krijg vrij snel mijn bestelling met altijd een presentje erbij.

top

Deze keer wel heel snel,mijn dank daarvoor.

Prima service!

Snel verzonden en redelijke bezorgkosten. Altijd een aardige attentie erbij en een zeer ruim assortiment. Tip: Even een bevestigingsmail sturen na bestellen.

Uitstekende service

Uitstekende service en ruim aanbod.

Op de hoogte gebracht dat het door personeelstekort en ziekte van de bezorgers langer kon duren voor de levering van de bestelling er was, stonden zij al 2 dagen erna met een keurig verzorgd pakket voor de deur. TOP!!!

tevreden

Zo, dat is snel!

Heel snel ontvangen

Goede producten, snelle levering!

Duidelijke website. Goede en snelle levering! Is iets niet op voorraad dan krijg je de keuze, wachten tot alles er is, iets anders uitzoeken voor dat bedrag, of terugstorting! Altijd een leuk cadeautje!

goede website

goede website makkelijk te bestellen en een snelle levering

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.