snelle correcte service zonder verzendingskosten en goede prijs in vergelijking met vele anderen .

top

bedankt voor de snelle en verzorgde levering

Snelle nette verzending

Snelle en nette verzending en altijd een extraatje erbij

prima afhandeling

zie boven

altijd vlotte levering en een leuk cadeautje erbij

Snelle levering.

Op site is alles goed te vinden.

Keurig verzorgd en snelle levering!

Altyd netjes verzorgt

Overzichtelijke website.

Ga er vast nog meer gebruik van maken.

Groote collectie. De bestelling is altijd snel en correct. En..... er zit altijd een leuk kleinigheidje bij je bestelling!!! Zo blij de Egel te hebben gevonden.

Goede snelle vlotte service. Producten altijd op voorraad zolang de groothandel het ook op voorraad heeft. Alleen ik mis bepaalde merken en dan voornamelijk poolse merken zoals craft o clock. Dan zou ik nog vaker een bestelling plaatsen. Verzendkosten zijn betaalbaar. Waardoor het bestellen nog leuk is. bij andere website betaal erg veel voor het verzenden. Ik wou dit graag even kwijt omdat jullie gewoon een fijne service hebben. Ik moest nog een beoordeling geven dus bij deze.

Super snel en netjes

Hallo egel Bedankt voor de snelle levering en het extraatje Tot de volgende keer

Altijd goede bezorging en service

Ben al vanaf 2015 klant Als er iets mis is met de bestelling wordt het netjes opgelost Super fijn bedrijf

uitstekend!

Grote sortering en vlotte levering

Netjes verpakt en een cadeautje erbij.

Levering is altijd correct en snel.

Levering is altijd correct en snel. Vaak nog gratis producten meegeleverd.

Hartstikke goed

Snelle levering met altijd iets extra's bij je bestelling.

Snelle service en goed verpakt. Prima.

Altijd goed.

Er wordt altijd snel gereageerd indien ik een klacht heb.

Snelle Bezorging extraatje erbij!

Zo snel en netjes geleverd en er altijd een leuk kado erbij gewoon geweldig

Betrouwbare webshop

De Egel is een betrouwbare webshop, de bestelling is altijd supersnel binnen in een keurige verpakking . In elke bestelling zit een verrassing , dat is zo leuk. Groot voordeel is dat je bestelling vanaf 20 euro gratis wordt bezorgd. Dat is echt nergens anders.

Toplevering

Binnen een paar dagen had ik mijn bestelling binnen en alles was heel goed afgeleverd. Kortom een toplevering van een topbedrijf!!!

Fijne service

Altijd snelle service (vervoersbedrijf komt hun afspraken vaak niet na), Altijd een leuk presentje meegeleverd, waarvoor dank!

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.