heel goed

heel snel de spullen thuisgestuurd gekregen

vlotte levering

vlotte en snelle aflevering

pakje is netjes en goeg aangekomen geen klachten

Supersnelle service

Een goede service. Snelle verzending en goed verpakt

Hele snelle levering en netjes verpakt

Snel en correct, met Dank

Heel vlotte levering

De ene dag besteld en de dag erna in huis, top! Heel blij mee!

Was weer super

Pakketje sneller geleverd als gepland, top service weer

Prima produkt

Auf jeden Fall zu empfehlen.

Schnelle Lieferung

zeer goed

snelle levering en alles klopt toppie

Snel en mooi, inkt nog niet geprobeerd maar al blij met kadootje!

Jammer dat niet alles op voorraad

Correcte snelle levering

Ontvang altijd mijn bestellingen netjes verpakt. Mocht iets niet leverbaar zijn laten ze dit per email weten. Dan heb je de optie geld terug of iets anders uitzoeken.

Correcte snelle levering

Keurig zoals omschreven

Snelle levering. Prettig dat er geen minimumbestelbedrag vereist is. Leuk dat er een klein cadeautje bij zat

Helemaal blij met wat ik nodig had.

Door omstandigheden kon ik niet meer bij mijn vertrouwde winkel terecht,was daar toch al moeilijk om aan platen voor de gemini junior te komen. Maar nu gelijk binnen paar dagen in huis met een kadootje ook nog. Ga zeker nog eens wat bestellen.

Helemaal blij met wat ik nodig had.

Uitstekenden ervaring

De aflevering was sneller dan ik had verwacht.

Prima produkt

Goede service, snelle levering veel keus

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.