Ben zeer tevreden over het online bestellen Snelle service en verzending En uitgebreid assortiment.

De egel bevalt prima maar de bezorging van DHL laat te wensen over, 2 dagen zitten wachten op het pakket

Goede en zeer leuke materialen.

De verzending verliep ook zeer vlot.

Ik heb goede ervaring met jullie

Goede service en je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling en als er iets niet is dat het netjes word geïnformeerd.en afgehandeld.

Goede duidelijke website. Snelle verzending en altijd een presentje erbij.

Een top webshop

Een geweldige webshop. Zeer snelle levering. Altijd iets extra's.

Ik bestelde 3 stempels op een zondagavond. Op dinsdagavond zaten deze al in mijn brievenbus. De extra attentie in de doos vond ik erg leuk. Een site met zeer veel keuze aan mooie prijzen, ideaal voor de hobbyist. Ik zal zeker nog producten kopen bij de Egel.

Altijd snelle levering, met iets extra's. Bedankt.

Top.

Super snel pakket ontvangen

Ruime keus en snel verzonden

Fijne service, veel keus in de webwinkel en snel verzonden

Snelle verzending . Goede producten

Veel keuze. Precies wat ik nodig had

Mooi assortiment en snel geleverd!.

Super goed

Een snelle levering. Altijd iets leuks erbij

Snelle verzending

verzending duurde niet lang

een paar belletjes waren geblutst maar verder alles ok - ik had erbij geschreven 'pakje kan in de brievenbus' (wat ook kan) maar het was achter ons hekken gelegd/gegooid wrschl.

Goede service Wordt goed geholpen

Snelle levering met een mooi cadeautje erbij .

Zeer snelle levering met een mooi presentje erbij .

Helemaal top

Mijn bestelling kon niet volledig geleverd worden, dus kreeg ik een mail met de vraag of ik een ander artikel wilde of een creditering. Heel netjes. En meer dan geweldig opgelost, met ook nog een extraatje bij mijn bestelling.

Ik bestel/ koop graag bij de Egel. Veel variatie, goed overzichtelijk.

prima service en correct

je wordt altijd goed geholpen

Het is altijd heerlijk om bij De Egel te bestellen. De service is heel goed het leveren ook, je kan altijd met vragen terecht. Gewoon een leuke winkel

Goede verzorging

Snelle en correcte levering

Aanrader

Na een klein misverstand werd alles rap in orde gezet en 2 dagen later kwam pakje aan is zeker een aanrader

Super tevreden met m'n bestelling.

Na de ontvangst van m'n bestelling was ik oprecht dankbaar voor de extra die ik mocht ontvangen, dank u wel daarvoor en tot de volgende keer. !!!

Aanrader

De bestelling wordt zeer vlug bezorgd, en is degelijk verpakt en ik kreeg nog een geschenkje . Dat is heel aangenaam. De verzendkosten zijn aanvaardbaar.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.