snelle en nette levering

Bestellingen worden snel geleverd en keurig netjes ingepakt

goed verzorgd en snel bezorgd

na de bestelling met achteraf betaling is het pakje snel bezorgd.

Snellere levering dan verwacht!

Ik schrok een beetje van de levertijd op de site, toen ik mijn bestelling plaatste stond er dat de leverdag ruim een week later pas was. Toch maar besteld, maar de bestelling was er al 2 dagen later! En eigenlijk zou het er al een dag eerder zijn geweest, maar DHL had 1 dag vertraging. Dus ik was blij dat ik niet zo lang hoefde te zoeken. De site zelf werkt op zich prima, maar er zijn ZOVEEL categorien dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Ik vind de indeling van de categorien ook niet heel erg handig (de helft is op merk en de andere helft is op soort artikel. Ik denk dat dit handiger zou kunnen, maar dat terzijde. Het artikel dat ik besteld heb was mooi. Ook een gratis cadeautje erbij, dus tevreden.

Fijne webshop, snelle levering en met altijd een cadeautje erbij!

Mooie webshop en een zeer ruim assortiment altijd een mooi cadeautje erbij echt een aanrader! En een snelle levering.

Super goed

Snijmallen besteld en waren al binnen twee dagen binnen. Snelle en goede service .

top service

Zo als altijd snel - netjes en zeer verzorgd

snel en goed

Altijd prettig de spullen snel te ontvangen en goede serves

Snelle en nette levering

Binnen een paar dagen had ik mijn bestelling al binnen,keurig netjes verpakt.

Als er een artikel niet op voorraad is ,krijg je mail hier over en de keuze van andere artikel of geld terug. En snelle levertijd

Snelle levering, goede communicatie over een product dat niet op voorraad was

Heel goed!

Rap geleverd. Is ook leuk dat er een niet-besteld, gratis extraatje bijzit.

Fijne afhandeling van de bestelling

Het pakket was eerder bezorgd dan werd aangegeven. Leuke verrassing erbij. Produkten in goede staat en kon meteen beginnen met knutselen.

Feilloos

Correcte, vriendelijke communicatie Goed verpakt Bestellingen komen steeds zonder fout toe

Snelle levering top producten

Degelijke kwaliteit van product (stempel)snelle levering

Helemaal goed en tevreden blij mee

Als geweldig

Correcte snelle levering!!!

Een geweldig bedrijf!!!!! Ik koop er graag vanwege de correcte én snelle levering!!!!En altijd iets extra’s!!!!! Succes met jullie bedrijf!!!!

super

super, snel, leuk, gewoon, goed, kadootje, vriendelijk enz,,,,,

Goede ervaring mee

Keurige levering en leuke folders aan de bestelling toegevoegd Wel jammer dat je een week op de bestelling moet wachten

Prettige website, snel geleverd

Ik kon de artikelen die ik wilde bestellen snel vinden op de website. En deze artikelen werden al na 2 dagen afgeleverd. Super!

is nog altijd goed

Ik ben nog altijd erg tevreden. geweldig snelle leveringen.

Vlot geleverd.

Top service en altijd een leuke attentie Snelle levering.

zeer snel geleverd

Goede en betrouwbare webwinkel

Altijd op voorraad wat je besteld wordt netjes verpakt en met de post verzonden Ik ben een heel tevreden klant

Prima en snel geleverd

Al is de bestelling nog zo groot, hij wordt perfect geleverd en snel

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.