Geweldige service

Goede en snelle bezorging van de bestelde producten. Wanneer iets niet op voorraad is binnen 2 dagen je betaling teru gestort klasse!

heel goed

Het pakje was er erg snel. Zo leuk als je het nog niet verwacht

super weer

netjes en goed verpakt afgeleverd , en mooi binnen de tijd

Met ook nog een extraatje ben er blij mee

top

keurig verzorgd en snel

Netjes en goed

Snelle en nette aflevering, blijf zo doorgaan

Vlot en correct

Vlot en correct

super

snel binnen

Snel geleverd en met een presentje als aangename verassing

Mooi op tijd met de post

Mooi op tijd met de post en als de bestelling nog niet kompleet is krijg je een berichtje

Bestelling is vlot gelevetd

Meerdere keren al wat besteld op deze website. Bij iedere bestelling heb ik iets leuks extra gekregen. Groot assortiment en bijvragen een snelle reactie.

Alles super voor elkaar !!!

Geweldige ervaring.

Zending is eerder verstuurd dan aangekondigd in de bevestiging, keurig verpakt en fijne extra attenties erbij. Kortom, een aanrader om hier te bestellen.

goede ervaring

Correct uitgevoerde bestelling en snelle levering

Na JAREN klant te zijn bij de firma de egel ,ben ik nog steeds ZEER TEVREDEN .

Zeer tevreden klant ,en ook zeker i.v.b met de altijd weer snelle levering

goede en snelle levering

Producten als verwacht, snel geleverd en zelfs een paar gratis extra knutselspullen

Altijd nette service

het pakketje was er eerder dan beloofd

Goede vlotte levering

Binnen 1 week alle producten keurig verpakt in huis. Pakket papier als kadootje in herfstkleuren was super!

Prettig nooit geen moeite met bestellingen gehad was allemaal correct

zeer klantvriendelijk

Veel aandacht aan de bestelling

Snelle service!

Snelle service, had mijn bestelling na 2 dagen al binnen.

Uitstekende service

Altijd snelle levering en iets extra's erbij.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.