Altijd goede ervaringen met de Egel.

Fijne ervaring wordt snel en netjes geleverd. Altijd goed verzorgt het bestellen waard.

Netjes verpakt ,er zat zelfs een extraatje in ,vlug geleverd echt toppie

Goede snelle levering

Duidelijke website vriendelijke prijzen kortom top

Supersnelle levering

Zoals bij eerdere bestellingen de spulletjes weer vlot in huis. Dank Team De Egel voor het leuke extraatje.

Uit stekend

Al jarengoede service

Super snel

Wat een super snelle levering! En wat ben ik blij met deze aankoop.

Snelle levering en dank je voor het cadeau!

Top zéér tevreden , en is betrouwbaar .

Zéér tevreden , en betrouwbaar .

Vlugge afhandeling van mijn bestelling

Snelle afhandeling van bestelling. Als er soms iets niet klopt word je netjes te woord gestaan

KEURIG

Bestellen en heel snel daarna de spullen in huis!

Zeer goed!

Zeer goed en ook snel binnen en blij als mijn spullen binnen komen en altijd blij met het cadeautje!

Fijne service, snelle levering en keuken extra's

Prima service, snelle levering.

Goed !!!

mijn gemini werd al eerder geleverd dan verwacht

Prima en snel

Snel en keurig

Heel tevreden

Heel snelle levering. Alles met orde verpakt en een cadeautje erbij.

Prima!!

Snelle levering, was blij want had me bestelling supersnel in huis en…. Nog een leuke attentie er ij ook!!!

Ik heb vaker besteld altijd tevreden geweest Snel verzonden leuke attentie er bij gekregen

Goed snelle besteling

Goed, uitstekend

Vele items waren niet beschikbaar itt vroeger Verder niets op aan te merken!

Uitstekende dienst

Ik ben zeer tevreden, allés ontvangen in uitstekende staat. Enals toetje, bestselling vroeger ontvangen Dan voorzien.

is erg goed

Supersnelle levering

Supersnelle levering en altijd een leuk extraatje erbij.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.