Was sneller binnen dan ik verwacht had

Goede ervaring

Snelle levering goede service.

Mijn bestelling was er binnen de tijd die ze aangaven. Het was netjes verpakt en er zit altijd een goed te gebruiken extra's bij.

Altijd goed geregeld en bezorgd!

Een hele fijne webwinkel. Altijd goed verzorgd en een extraatje erbij zo leuk!

Duurde wat lang maar lag denk ik ook aan de hoeveelheid. Super service verder

Was eerste bestelling

Alles prima ontvangen en vlug geleverd, wazrvoor dank.

Makkelijk bestellen, levering was snel, netjes verpakt, leuk extraatje.

Correcte bestelling en levering altijd geleverd voor het datum en altijd met wat extra er bij Top

Goede service en meer

Het pakketje kwam snel en bevatte ook nog een leuk extraatje.

Basteln Karten

Im Ordnung und Zufriedenheit

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles gaat zo als ik verwacht

Een hele goede levering. En erg klantvriendelijk. Goede en duidelijke website. En altijd erg leuk een attentie wat eigenlijk niet hoeft.

Veel keuze en snelle levering!

Ik had bepaalde dingen nodig en die waren snel gevonden. Leuk om er een verrassing bij te krijgen en de levering was er eerder dan gepland! Erg fijn!!

Snelle levering, goed verpakt, an een vriendelijk gebaar in de verpakking Dankjewel voor het presentje

Netjes en snel geleverd

Netjes snel geleverd prima service

Netjes

Snelle levering. Pakket netjes verpakt en nog een gratis artikel erbij.

In een woord geweldig

Afhandeling was perfect. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het pakketje, Het kwam eerder dan dat ik verwacht had, verpakking uitstekend kreeg zelfs een klein cadeautje. In een woord geweldig.

Ze leveren heel snel en komt goed binnen

Ze leveren heel snel en komt goed binnen

super

De vetvel zijn super en de 3d push ook

fijn

Fijne winkel/webshop, goede en sneller service.

Goede website en makkelijk om bestelling te praten . En makkelijk om iets op te zieken

Fijne winkel

Veel keus en snel verzenden.

altijd netjes en vlug

na de bestelling te hebben geplaatst binnen een paar dagen in huis altijd met een verrassing wordt erg gewaardeerd

Top!!

klant vriendelijk.

Had iets besteld ,niet goed ingevuld moest het op halen in de winkel. Ik kan dat niet .Dus als nog bezorgt. Heel goed geregeld.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.