Snel alles verzonden en kwam binnen 4 dagen aan. De potloden werden netjes verpakt in een doos en ik kreeg extra markers.

Prima webshop maar een andere koeriersdienst zou beter zijn.

De bestelling is netjes en snel verzonden. Helaas deed de koeriersdienst er 5 dagen langer over om het pakketje bij mij af te leveren.

Snelle levering keurig netjes

Snel en netjes

Altijd een snelle levering, keurig verpakt en voor nog een cadeautje in de doos.

Artikel zoals beschreven, goed verpakt, snel opgestuurd met track en trace code, leuke foldertjes

Prima webwinkel

Prima webwinkel en netjes verpakt verzonden.

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, veel keuze, lage drempel voor gratis vversturen, altijd kadootje, met een week heb je je pakketje in huis en soms veel sneller. Ik koop hier regelmatig. Leuke aanbiedingen ook.

Prima service. Leik zo'n extraatje

Prima service. Op tid geleverd.

Goede ervaring met Egel

Goede service en snelle levering.

Snelle bezorging

zeer tevreden

Alles was in perfecte staat

Super goed.

Ik heb er al meerdere keren besteld en je krijgt altijd iets extra’s bij je bestelling. Goede producten tegen een scherpe prijs. Normaal is de verzendlijst iets langer, maar omdat ik spoed had hebben ze gezorgd dat ik het snel had. Echt top.

In een woord: perfect

Geweldige firma/website

Snelle bezorging, prima verpakt.

Veilige betaling, goede communicatie en een snelle bezorging, met als bonus een extraatje in de doos!

Wel goed

Pakje kwam eerder dan verwacht, niet bij mij bezorgd terwijl ik wel thuis was. Bezorger van DHL niet bij mij aangebeld maar gelijk ergens anders af gegeven vind ik niet zo als het hoort. U wel? Ik wil jullie wel aanbevelen bij andere maar niet via DHL laten bezorgen.

Super tevreden

Goede service en spulletjes altijd netjes verpakt.

Is goed

heel goed zoals altijd

Perfect verpakt en tijd verzorgd

Goede en snelle service

Super, en als ik iets zoek of nodig heb kijk ik sowieso eerst of ik bij jullie terecht kan

prima webwinkel

Groot assortiment, goede prijzen en service.Zeer tevreden!

Fijne winkel!!!

Keuze genoeg, vriendelijk, goede oplossingen!! Een echte aanrader

vlotte levering

De bestelling is op tijd geleverd. Alles was correct verzorgd.

Op vrijdag een bestelling gedaan en zaterdag voor de middag al geleverd. (België). De artikelen waren netjes verpakt.

Leuke acties als je een bestelling doet en ze zijn niet duur

De Egel is een goede website om iets te bestellen, want ze zijn echt niet duur en ze hebben veel keus.

Prima!!!

Ruime keus en artikelen die nergens anders meer te koop zijn! En een snelle levering!

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.