Gewoon prima webshop

Regelmatig goede aanbiedingen, ruim assortiment, en snel geleverd (eigenlijk altijd sneller dan staat aangegeven). Bestel hier graag vanwege de lage verzendkosten, maar bestel uiteindelijk altijd toch weer een hoop meer dan waar ik voor ging :)

De egel alles goed geleverd

Alles netjes geleverd Niet op afgesproken tijd maar de volgende dag .vriendelijke groet

Als ze iets niet hebben jlkrijg je een berichtje dat je iets andets uit kan zoeken, supet

Bestelling was op tijd binnen

Bestelling keurig op tijd zelfs eerder dan de afleverdatum.

Geweldige service.

Ik heb bij de Egel niets geen op of aanmerkingen pakketje is altijd op tijd en op precies de Datum bezorgd.

Behulpzaam

Heb altijd een fijne ervaring met de egel. Altijd behulpzaam

Top bediening

Corr.ecte en vlugge bediening en thuisbezorging!!!

Goede producten snelle levering en altijd iets extras

Makkelijke site en super snelle levering

Alles tip top in orde

Snelle levering, steeds een update waar het pakket zich bevond.

Snelle levering van bestellingen

Spullen komen snel en makkelijk thuisbezorgd

Goede website

Ben er 100 procent tevreden over alles naar wens !!!!!!!!

fantastisch

Hele snelle levering, heel goed verpakt Niets om aanmerkingen te maken.

Goede ervaring met De - Egel

Goede ervaring met de webwinkel. Altijd netjes verpakt en altijd een leuke verrassing bij de bestelling. Groetjes Louise

Alles was prima

Binnen een week had ik mijn bestelling binnen goed verpakt goede kwaliteit spullen ik kan weer aan de slag met mijn hobby

Snelle levering en vriendelijke mensen

Mijn ervaring is prima.

Ik ben een zeer tevreden klant.

goed en snel geleverd en altijd een pressentje

ik beveel de egel aan snel geleverd en altijd een pressentje

Mooie artikelen

Mooie artikelen en eerder verzonden dan verwacht.

Goede levering

Geweldige service

makkelijk en snel bestellen en ontvangen

Goede uitleg en daardoor gemakkelijk bestellen.

Fijne webshop en steeds correct

Besteld, betaald en vol spanning wachten op pakje. Steeds een leuke attentie. Altijd ok.

Steeds vlotte en zeer vlugge levering,altijd een kleine attentie. Veel nieuwe dingen en een goeie prijs. Mijn favoriete winkel

Makkelijk en snel

Bestelling wordt snel geleverd en is keurig verpakt in een doos.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.