Altijd weer een verrassing wat voor kadootjeje ik bij mijn besteling krijg

Snel geleverd vaak is de verwachte levering veel verder in de week maar vaak heb ik het met 2 a 3 werkdagen Netjes verpakt Het is altijd een verrassing wat er bij je bestelling voor exstra s zit

Na mijn bestelling te hebben geplaatst zeer snel en correct geleverd

Zeer snel verzonden en nog een leuk extraatje erbij

Altijd snelle levering en alles keurig verzorgd

Mooie spullen en geweldig verzorgd

Altijd binnen een week binnen . Keurig verzorgd. Altijd een feest om uit te pakken. Wat ze er om te lezen bij gedaan hebben en een klein presentje !!!

Een aanrader

Ik bestel hier al jaren, en ik ben altijd dik tevreden. Uitstekende service.

Snelle verzending

Bestelling werd snel verzonden Blij mee

Geweldig, snel en goed, en een mooi presentje!

Zie hierboven.

Hele snelle levering

En heel netjes verpakt...

Goede en snelle levering

Ruime keuze in hobbymateriaal, levering snel in huis plus een leuk presentje

Altijd alles correct dankjewel

Goede service, snelle levering

Alles makkelijk te vinden en de service en snelle levering is prima

Altijd prima verzorgd.

De Egel heeft een heel uitgebreid assortiment Wat ook fijn is, is dat het bestelde vaak eerder komt dan aangegeven. Zoals de laatste keer dat ik examen en tentamen kaarten mocht maken voor mijn kleindochters en de bestelde mallen daarbij precies aansloten.. Als ik een vraag heb, krijg ik heel snel antwoord. En dan ook meestal nog een extraatje ….. Kortom ik ben blij met de Egel Met vriendelijke groet, Kirsten van Lievenoogen

Super website goede service en snelle levering

Súper

Snel gevonden wat ik nodig had, snelle verzending, kortom; Súper!

Geweldig!!!

vlugge levering - geweldige website waar je makkelijk vind wat je zoekt- steeds kleine verrassing in je pakje

It is not what is expected

Much more Smaller than -+44 cm and borders broken

uitstekend

Duidelijke website, snelle levering en zo leuk, altijd een cadeautje. Dank u wel!

alles was prima

Buitengewoon goede service

Buitengewoon goede service, netjes te woord gestaan en super geholpen

Snelle levering, met een verrassing erbij, goed op de hoogte gehouden.

Ze doen wat zeggen

Altijd snelle levering goed verpakt in een woord hardstikke goed.

Heb weer mooie artikelen gescoord. Werd ook supersnel geleverd. Wat ook zo lief is, is dat er een verrassing bij zat.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.