Netjes verpakt

Snel geleverd en zelfs een leuke attentie in mijn pakket was zeer verrast wat erin zat.

Top producten en snel geleverd!

Snelle verzending en eerlijke prijzen. Een groot assortiment aan knutselmaterialen.

Snelle levering en goede producten

Snelle en correcte levering

Helaas heb ik mijn laatste bestelling moeten retourneren, hetgeen mijn eigen schuld was. Toch is deze retourzending correct afgehandeld. Waarvoor dank.

Super bevallen bij De Egel. Snel binnen gekregen . En zelfs nog een kadootje er bij. Ga zeker weer bestellen.

goede afspraken

Leuk aanbod van hobbymateriaal Regelmatig ook bij aankoop een korting bij de volgende aankoop Snelle en correcte levering

Super snel en ook nog een kadootje djw

Geweldige service

Geweldige,snelle service

Helemaal prima

Fijn om bij de egel iets te bestellen communicatie is goed wordt op tijd geleverd prima

uitstekend

snelle bevestiging, snelle levering en altijd iets extra''s

is kerig afgeleverd in de brievenbus

Vind de Egel ontzettend goed.

Ik ben tevreden over de producten en altijd netjes verzorgd verstuurd en ontvangen

snelle levering en goed verzorgd

Super verpakt

Precies als beschreven en snel geleverd

Snelle levering en goed ontvangen.

Zeer goed!

Snelle levering en goede service!

geweldig

het parketje was er sneller dan ik dacht en er zat ook een cadeautje bij dank jullie wel

Snel en keurig geleverd en een leuk cadeautje, zeer attent!!

Dik tevreden

Dik tevreden en altijd blij met extraatje

Levering op tijd engoed verpakt. Ben heel tevreden

Ik bestel graag bij de Egel online.

Goede webshop en snelle levering.

Snel en correct

Snel en correct

uitstekens

Snelle, zorgvuldigr evering

Duidelijke site, snel geleverd , goed verpakt en iets extra's bij de bestelling is altijd leuk.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.