Snel verzonden, goed verpakt en altijd een attentie erbij...

Geweldig!

Een snelle en nette bezorging.

wij vinden het prima zo het geweldig snel

Doe ik al vaker wij vinden het leuk om bij u te kopen omdat het meest altijd goed is .Als dat niet zo zou zijn Dan waren wij daar mee gestopt . Word ook altijd heel prettig geholpen Dat wordt zeer gewaardeerd. Maar nu een vraagje ,Hoe vind u het om ons te helpen ? En alles op te sturen ?Al zeggen we het zelf wij zijn niet zo moeilijk en doen ook niet zo moeilijk dachten wij . Maar u kan er ook anders over denken. Wil dit nog even Kwijt Zit ook altijd wel een leuk attentie tussen. Dat word ook zeer gewaardeerd Vriendelijke groet Tjitske Gretha Geppy en JELLY

Bij de bestelling stond dat de spullen een week later zouden worden geleverd, maar dat werden 3 dagen. Heel fijn! Én met een presentje erbij, altijd leuk!

Goede service, leuke spullen.

Vaak besteld, alleen maar goede goede service.

Hele fijne webshop!

Groot assortiment, snelle en correcte levering!

Heel goed.

Goede prijzen, snelle service. Duidelijke site.

Goede webwinjel

Goede webwinkel..

Heel blij mee

Snelle verzeding, mooi spul

Super goede service

Altijd worden de spullen razendsnel bezorgt

Goedemorgen surves

Als er iets niet krijg ik het met een mail te horen wat ik dan wil .niet van dat sturen we later je heb dan dus de keuze. Mijn dank hier voor.

Heel snel geleverd

Vlot en verzorgd

Super rappe verzending en alles was goed en met zorg verpakt.

zoals altijd weer een keurige levering

en veel sneller dan bij het bestellen werd aangegeven

Uitstekend snelle service

Uitstekend snelle service, altijd een aardigheidje bij je bestelling.

Snelle correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Mijn ervaring met de egel vind ik heel fijn snel geleverd.Wat ik een nadeel vind ik ziet zoveel leuk design papier maar dan moet ik naar een ander mooie papier wat veel gebruikt word om 1 kaart te maken hebben jullie niet vind ik jammer. Zeker omdat er geen hobby winkel in Katwijk is ga je zoeken staan er wel zijn door ziekte gestopt!Jammer!!

Snel en goedkoop.

Geweldig Binnen twee dagen huis Met leuk kadootje

Heel tevreden.

Mijn ervaring is een groot assortiment en een ontzettend vlotte afhandeling. Had het de volgende dag al in huis.

De Egel is een top shop

Fijne shop om er te winkelen, ik doe het online. Het wordt altijd snel verstuuurd, en mijn bestellingen zijn altijd compleet.

Het is uitstekend

Wordt mooi op tijd geleverd. Het pakketje ziet er goed verzorgd uit.

geweldig levering .

de producten zijn optijd bij geen aanwezigheid van product.vragen op wachten of versturen.

Uitmuntend

Snelle levering en verrast met een cadeautje

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.