Prettig. cijfer 7.5.

Altijd zijn de leveringen correct, Worden goed en netjes geleverd .Compleet. hulpvaardig en vriendelijk. Altijd leuke en nieuwe artikelen, en goed betaalbaar. Vr,gr. Tess de Bruijn,

Korte levertijd

Snelle reactie

Een artikel was niet op voorraad. Goed gecommuniceerd en toch snel de levering gekregeb

Supersnel

Levering komt altijd sneller dan verwacht.

Altijd prima geleverd

Snel, compleet en altijd een cadeautje erbij.

Mijn bestelling is goed en vlot verwerkt.

goede ervaring

alles op tijd geleverd en goed verpakt

alles is heel goed

Alles is sneller aangekomen dan de data die gemeld was. Bedankt

Snelle levering, geen grote bestel bedragen.

Hebben mooie hobby spullen

Wat ik bestel wordt snel en goed geleverd

zeer goed

mooie producten en zeer snel in huis. en altijd iets extra er bij .

Goede website voor al mijn hobbyspullen

Goede website.Als je een vraag heb kan je ze mailen en krijg je netjes antwoord op je mail. Bestel hier al meerdere jaren bij de Egel.

Netjes en snel

Nvt

Nvt

Mijn ervaring met de Egel is prima

Mijn ervaring met de Egel is prima je krijgt het vlug en goed thuis.

Uitmuntend!

Levering kwam zeer snel Zag er goed verzorgd uit en je krijgt altijd iets erbij wat erg leuk is. Ff een tip: Ik vind de artikelen in de webwinkel Soms moeilijk te vinden. Staat allemaal in het Engels wat ik erg vervelend vind

Mooi verzorgt pakket en geweldige servit

Zie boven

Levering altijd perfect

Gezellig altijd iets extra's erbij

Prima webshop!

De levering ging sneller dan gezegd!

Ruime, keuze, snelle bezorging

Er is heel veel keuze met nette prijzen. De website vind ik ietwat onhandig. Maar als je veel te kiezen hebt moet je ook even zoeken. Pakketje was snel bezorgd en heel netjes verpakt. Zat zelfs een extraatje bij.

Snel en correct

Snel en correct, als iets niet meer voorradig is, krijg je mail, en alles is snel in orde.

De bestelling wordt snel geleverd. En er zit altijd een presentje bij.

Super Goedemorgen website

Ik ben al jaren een egel fan. Super snelle levering en een top service altijd een verrassing bij je bestelling. Nu ik niet meer in Rotterdam woont en zelf mijn bestelling afhaal doe mijn vriendin dat.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.