Ik had een super snelle bezorging heel hartelijk bedankt ben er heel blij mee dank je wel

Snelle levering Keurig verpakt Presentje erbij Topkwaliteit

Goede prijzen, snelle levering, het nieuwste van het nieuwste en niet te vergeten altijd een leuk extraatje.

Een 10!

Altijd goede en snelle service.

Leuke en betaalbare knutselspullen

Overzichtelijke site, betaalbaar en hebben heel veel direkt op voorraad. Altijd netjes en goed verpakt

Zeer goede webshop

zeer snelle en goede levering. Tevens altijd een kleine verrassing. Fantastisch.

Uitstekende service

Snelle levering en een heel leuk extraatje erbij.

Hele prettige ervaring

Indien voorradig snelle levering en altijd een leuke attentie en niet onbelangrijk....vanaf 20 euro gratis bezorging

Uitstekende service

Vlotte service

Snelle sevice

Heel tevreden, altijd op tijd en accuraat!

heel goed en leuk.

Heel goed, en als ik wat vraag staan ze mij altijd leuk te woord . Ziet er altijd verzorgd uit. Ook leuke Attentie, Dat is Prettig winkelen op internet bij U Vriendelijke groet Gretha Engels En Vriendinnen

Heel snel in huis

Hele goede verzending en heel netjes verpakt

Ik werd oprecht verrast

Levering kwam snel. Niet alleen wat ik besteld had kwam, maar ook hele leuke Pons plaatjes en prachtige voorbeelden van kaarten die ik zou kunnen maken. Dat was heel welkom. Bedankt.

Goede service, snelle levering.

Mijn bestelling werd netjes geleverd. Vooral leuk ook omdat er nieuwe informaties toegevoegd waren.

Ik blijf als ik nodig heb gewoon bij jullie bestellen.

Goede morgen ik had 3D kit van coll all besteld met gele dop maar kreeg met witte dop. Voor de rest goede service.

Was snel binnen,was goed verpakt

Goede hobby-website

Daar er nog maar weinig Hobbywinkels zijn, is deze online-winkel een goed alternatief !

Altijd goede service en met een cadeautje erbij

Zo snel geleverd

Ik kan De-Egel echt aanbevelen. Alle bestelde artikelen werden na 2 dagen al geleverd, En ik vond een hele leuke attentie in de doos. Heel erg bedankt.

Super goed en snel

Heel tevreden

Heel tevreden en heel leuk om iedere keer een leuke verrassing te vinden

Netjes verzorgd en snel bezorgd

Blij met de ontvangen producten, ziet er goed uit en het is vrij snel geleverd. Kreeg een correcte mededeling dat 2 dingen niet aanwezig waren en geld werd teruggestort. Heel tevreden.

Goed, snel, en netjes

Snelle levering.

Snelle levering. Leuke verrassing erbij ontvangen.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.