Super snelle levering.

De volgende dag de bestelling al in huis, super fijn. En bedankt voor het extraatje.

Heel tevreden

Na de bestelling kwam het pakketje eerder dan verwacht. Ik ben heel tevreden!

Netjes op ander adres bezorgd.

Altijd correcte levering, snel en tegen redelijke prijzen

zie boven

Geweldig!!!

Ruime keuze en alles altijd keurig netjes opgestuurd dus: geweldig!!!

Snelle levering, netjes ingepakt, goede kwaliteit

Al veel bestellingen geplaatst bij de Egel, tot nu toe altijd tevreden!

Snel en netjes met bestellen en bezorgen!

Netjes en snel met bestellen en bezorging!

Zeer snelle levering en precies wat ik besteld had.

Snelle service maar wel vaak duurder dan andere

Zeer goede ervaring

De Egel heeft veel leuke dingen en zijn kwalitatief zeer goed.

super service !

super service

Altid goed geleverd

Goede en snelle corecte levering.

Bestelling is prima bezorgd na wat ik besteld had geen klachten bij jullie

Alles altijd snel geleverd. En goed verpakt

Ze hebben wat ik zoek

Fantastische winkel!

Super snelle verzending, prima verpakt en als verrassing zit er meestal een cadeautje bij!

Snelle levering met cadeautje

De door mij bestelde artikelen zijn snel verzonden. Altijd leuk een verassing tegen te komen in het pakket.

Geweldige snelle en goede levering leuke attenties bij je bestelling in 1 woord geweldig

De ideale hobbywinkel

Ik bestel altijd via de webshop. Hele snelle verzending, en goed verpakt in een stevige doos. Heb je een vraag.... vriendelijk personeel aan de telefoon.

Prima behandeling van bestelling

Fantastisch en gelijk vertrouwd!

Had de Egel al eens in Kampen ontmoet en zij maakte gelijk indruk. Dus wat besteld voor kaarten maken. Goede services bij versturen €20 geen verzendkosten. En ik kreeg er twee cadeautjes bij, echt te gek. Echt een aanrader. Hartelijke groet.

Ben zeer tevreden over jullie. Heb alleen nog moeite om dingen te vinden op de site maar het lukt mij steeds beter .ligt niet aan jullie maar aan mezelf .ik kan moeilijk met de computer omgaan

Goede leveringen goede service leuk prijsje en altijd een extraatje bij je bestelling

weinig ervaring

deze ervaring was goed

Goed verzorgd

Goede service en vlotte bezorging.

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.