Goede levering

Alles netjes verpakt en verzorgd en snelle levering

Veel keus op de online webshop

Ik bestel regelmatig. Veel keus. Makkelijk e webshop. Snel geleverd.

Snel geleverd goeie spullen

Alles oké

Prima webwinkel!

Zie boven

Snelle nette levering...!!!

Wordt snel geleverd en altijd zit er een verrassing bij. Prima winkel...

Ik was heel tevreden

Ik was heel tevreden over het pakje en snelle levering

Nvt

Mijn ervaring is super goed, groot assortiment, goede service en snel geleverd.

Goede service.

Alles netjes ingepakt en zelfs gratis spulletjes erbij gekregen. Op tijd alles geleverd. Ik ben een zeer tevreden klant.

Gewedig

Ik had een bestelling wilde iets toevoegen Geen probleem toen bleek dat ik hem sl had wilde hem opruimen Geen probleem van mij krijgen jullie een dikke 10 ik beveel u ook aan iedereen aan en het verzenden nooit langer dan 3 dagen wachten Top

Heel snelle levering zeer korrekt en altijd een attentie

Een hele fijne winkel

Mijn ervaring met deze winkel is heel fijn. Snelle levering en altijd iets leuks erbij. Kan deze winkel aanbevelen.

Netjes en goed bezorgt

Ze zijde brievenbus pakket maar het was super netjes verpakt bij ons elst is hobby zaak weg er is nog wel zaakje maar die doet niet meer veel aan knipvellen dus ben Google gegaan kwam bij egel terecht dacht he dit is wat ik zoek heb wat besteld om te kijken of goed ging super tevrede ben verhuisd naar wychen8

Goede webshops

Goede webshop en snelle levering en altijd wat extra erbij wat wat zeer gewaardeerd wordt

Goed verzorgd, en mooi op tijd geleverd

Super snelle service!

Vorige week woensdag besteld de volgende dag in huis! En ook nog eens een leuk extraatje! Dankjewel daarvoor!

Voor mij een fijne winkel met veel keus.

Bestelling snel binnen en altijd een verrassing erbij.

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, alles netjes en goed verpakt, zelfs nog een extraatje gekregen. Dik tevreden.

altijd snel

altijd snelle levering en een leuke extraatje

Ik ben heel goed geholpen.

Veel keus altijd correct het pakketje snel in huis en altijd een extra verrassing er bij alles is ook netjes verpakt ook in de doos zit alles netjes ingepakt nooit geen beschadiging dat doet de egel heel goed.

super snel leverring

het is een zeer goede bediening, want het is altijd zeer snel geleverd nog zelf voor de datum dat gezegd word van levering. en ook altijd een een verassing die er in zit is ook altijd wel leuk te hebben. doe al vast zo voort hoe bezig bent

goede service, duidelijke communicatie

bestelling in prima staat ontvangen niet alles was voorradig maar ik werd gebeld met een voorstel voor een vervangend produkt. Top service!

snelle service

prima aanbod duidelijke site

Beijerlandselaan 180

3074ES Rotterdam

010 4195901

Over De-Egel

De Egel is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hobby- en knutselmaterialen. Het assortiment omvat een breed scala aan producten zoals stempels, snijmallen, papier, inkten en andere creatieve benodigdheden voor scrapbooken, kaarten maken en diverse andere hobbyprojecten. De Egel richt zich op creatievelingen van alle niveaus en biedt naast hoogwaardige producten ook inspiratie en advies om de mooiste projecten te realiseren.