Helemaal naar wens

Snel, goede communicatie, duidelijk

Top winkel

Snelle levering, groot assortiment

Snelle service en helemaal in orde

Supersnelle levering!

Ik koop graag bij de Egel! Super snelle levering , goede producten , betaalbaar en altijdeen presentje erbij ! Echt leuk

GE-WEL-DIG

Aantal leuke dingen besteld , kwam snel binnen. Leuke prijsjes Heel vriendelijk personeel aan de telefoon En ergggggg blij met me spulletjes en het extraatje Super lief , zeker weten tot de volgende keer

Een goede service ga hier mee door.

Vlotte levering en altijd een leuk cadootje

Geweldig assortiment

zeer tevreden

zeer snelle levering met de post

geweldig

altijd snel

Alles was er zeer snel en zeker in orde !!!

Zeker aan te raden !!!

Altijd heel snel en perfect in orde

Vlotte behandeling.

Je besteld iets, en een paar dagen later heb je het in huis.

Top hobbywinkel

Top hobbywinkel met een goed assortiment en een snelle en correcte levering!

Hele mooie site, overzichtelijk en netjes. Ik had een bestelling gedaan en zou die gaan afhalen in Rotterdam. Maar door alle wegwerkzaamheden in de stad bijna onmogelijk om met het OV daar te komen. Gevraagd of het toch verstuurd kon worden en laat het me weten wat de onkosten zijn. Zonder onkosten hebben ze het verstuurd. Wat een service. Egelteam jullie zijn echt een geweldig team met hart voor het werk wat je doet. Groetjes Agnes

Heelgoed en snelle levering

Zie hier boven

heel goed

vlotte levering en goede service

Snel geleverd en altijd een verassing in het pakket.

Fijne zaak.

Mijn favoriete winkel online

Ik bestel al jaren mijn benodigdheden om kaarten te maken bij de egel. De prijzen zijn goed, en de leveringen zijn altijd zo vlug. Bedankt aan het team, jullie leveren goed werk.

Super van begin tot rind

Alles is steeds in orde plus een freebee

altijd correct en snel geleverd

altijd netjes verpakt en snel in huis.

Perfecte service snelle levering

Geheel naar wens en voor herhaling vatbaar

goede en snelle levering

Had hobby knipvellen besteld, waren super snel geleverd, goed verpakt en zelfs ook nog een klein presentje erbij. Heel erg bedankt hiervoor. Kortom helemaal blij met mijn bestelling.

In één woord, uitstekend!

Ik had nog nooit iets bij de egel besteld, maar zag nu het voorwerp dat ik zocht bij jullie staan tegen een voordelige prijs. Afhandeling vlot en netjes. Heel tevreden!

geweldig

lekker snel binnengekomen