Het is altijd een verrassing wat je bij je bestelling extra krijgt Maar het is altijd een super snelle levering

Vlotte levering

Vlotte levering een week eerder dan verwacht

Her was goed verzorgt

Het pakket was er supersnel en dat in deze tijd van het jaar en voldoet aan mijn verwachtingen

Grote collectie, snelle levering

De-Egel heeft een zeer grote collectie hobby materiaal. Ik vind vaak de spulletjes die ik nodig heb of gewoon leuk vind hier. Altijd snelle en juiste levering.

Zeer snel en efficient

Mijn mail n.a.v. een dubbele bestelling werd zeer snel beantwoord. En mijn bestelling snel bezorgd.

Vlot en keurig geleverd

De bestelling was keurig en vlot geleverd.

Vlot en keurig geleverd

De bestelling was keurig en vlot geleverd.

Fantastisch!

Gewoon geweldig qua service

Een hele goede en snelle service. Er zat zelfs een kadootje bij.

altijd goed verzorgd en keurig netjes .

De verzorging van pakket is keurig netjes en altijd wat leuk wat extra's erbij. en de bezorging werkt goed alhier .

altijd goed verzorgd en keurig netjes .

Vlug en netjes bezorgd en daar bovenop nog een leuke attentie. Heel veel dank daarvoor.

Kort en krachtig: ik ben helemaal tevreden.

Mooie webwinkel met veel keuze, snelle levering en een leuk cadeau in het pakje. Echt goed hoor!

Kort en krachtig: ik ben helemaal tevreden.

Goede en snelle levering

Nette en snelle levering ,en ook nog een erg leuk kadootje erbij.

Goede en snelle levering

Nette en snelle levering ,en ook nog een erg leuk kadootje erbij.

Excellent!

Always excellent customer service, great value for money. Fantastic products.

Excellent!

Always excellent customer service, great value for money. Fantastic products.

Niet best

Uur bezig geweest met proberen te bestellen ook na telefonisch contact maar nee het lukte niet dan was het dit niet goed en dan weer dat en dan weer zo het is iedere keer wat ze mogen die mutsen houden. Ik ben er klaar mee.

snelle levering,prima producten

Ik ben altijd zeer tevreden met de spullen van de egel, veel keuze en snelle levering. Bovendien erg prettig dat alles boven 20,- gratis word verzonden. De bespaarde verzendkosten besteed ik liever aan leuke knutselspullen dus wederom hartelijk dank voor deze service.

Prima verzorgt en op tijd geleverd ook nog een leuk extra iets erbij ik zal zeker nog eens bestellen

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES