Ruime keus en snel verzonden

Fijne service, veel keus in de webwinkel en snel verzonden

Snelle verzending . Goede producten

Veel keuze. Precies wat ik nodig had

Mooi assortiment en snel geleverd!.

Super goed

Een snelle levering. Altijd iets leuks erbij

Snelle verzending

verzending duurde niet lang

een paar belletjes waren geblutst maar verder alles ok - ik had erbij geschreven 'pakje kan in de brievenbus' (wat ook kan) maar het was achter ons hekken gelegd/gegooid wrschl.

Goede service Wordt goed geholpen

Snelle levering met een mooi cadeautje erbij .

Zeer snelle levering met een mooi presentje erbij .

Helemaal top

Mijn bestelling kon niet volledig geleverd worden, dus kreeg ik een mail met de vraag of ik een ander artikel wilde of een creditering. Heel netjes. En meer dan geweldig opgelost, met ook nog een extraatje bij mijn bestelling.

Ik bestel/ koop graag bij de Egel. Veel variatie, goed overzichtelijk.

prima service en correct

je wordt altijd goed geholpen

Het is altijd heerlijk om bij De Egel te bestellen. De service is heel goed het leveren ook, je kan altijd met vragen terecht. Gewoon een leuke winkel

Goede verzorging

Snelle en correcte levering

Aanrader

Na een klein misverstand werd alles rap in orde gezet en 2 dagen later kwam pakje aan is zeker een aanrader

Super tevreden met m'n bestelling.

Na de ontvangst van m'n bestelling was ik oprecht dankbaar voor de extra die ik mocht ontvangen, dank u wel daarvoor en tot de volgende keer. !!!

Aanrader

De bestelling wordt zeer vlug bezorgd, en is degelijk verpakt en ik kreeg nog een geschenkje . Dat is heel aangenaam. De verzendkosten zijn aanvaardbaar.

Helemaal geweldig

Ik was al tijden op zoek naar de goede kleur rood voor mijn kerstkaarten de winkel waar ik ze eerst haalde daar waren ze niet meer nu heb ik bij jullie de goede kaarten besteld heel blij mee ook als ik wat anders bij jullie bestel heel erg goed

Snelle levering en leuke attentie erbij

Duidelijke website en vlotte levering conform aangegeven leverdatum

Duidelijke website en vlotte levering conform aangegeven leverdatum

Supersnelle levering

Ik zocht overal naar magneet stickers. Een gevonden bij De Egel. Ik had het ook nog eens heel snel in huis plus een leuke attentie erbij. Dat word je blij van.

Snelle accurate levering

Vlotte levering, goed verpakt.

Zeer tevreden, bestelling vlot verlopen en levering ook.

Snel en perfect waar ik gevraagd om heb.

snel

snelle levertijd ondanks dat via de site een week levertijd was aangegeven toch binnen 1 dag in huis.

Ik heb de laatste maanden telkens MD spulletjes in pre order besteld. Net als alle andere keren ben ik zeer tevreden en werd deze keer het zelfs een dag eerder verstuurd en bezorgd dan verwacht. Er zit ook altijd een extraatje bij wat ik erg leuk vind. Ik ben en blijf een trouwe klant.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES