Suuper,...

Fast, dan Verwacht, Goede Qualiteit Stencils, (in mijn geval), Goed Verpacked,... In een woord, PRIMA,... !!! Goede Service, Goede Merchant,...Dank U!

goed gedaan en toch nog snel !!!

het verkeerde banknummer door gegeven dus de bank gegevens kwamen terug en toch nog een dag eerder ontvangen dan jullie gemaild hadden dank hiervoor.

Snelle en goede levering

Dacht dat door de drukte ,ik lang moest wachten op mijn bestelling. Gelukkig gaat brievenbuspost toch sneller,niet lang hoeven te wachten. Wel graag de volgende keer de zijkanten vast plakken, anders kan de inhoud er nog uitglijden.

Altijd goed!

mijn ervaring met u is gewldig

nooit geen probleem en altijd netjes behandeld

goede service

ruime assortiment van hobbyspullen en goede service

Goed maar duurt we lang

Bestelling duurt wel wat lang!

Verrassend vlugge levering Nederland naar België

Mooi verpakt, heel vlug geleverd ! En niet duur !!!! Ruime keuze

Heel te vrede mee

Ben heel tevreden alles altijd goed verzorgd en snelle levering nooit geen problemen, zowel altijd goed opgelost

Uit sterkte

Vindt altijd wat ik wil, bestelling komt mooi verpakt aan

Heel erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden, goed en netjes verpakt. En snelle levering. Alleen jammer dat dhl niet langs komt en het meteen naar het afhaalpunt brengt ipv thuis bezorgen. Toen ze zouden komen was ik gewoon thuis. Ik kreeg bericht dat ik niet thuis was, maar dat was ik wel. Maar hier kan de Egel niks aan doen.

heel goed

snelle levering altijd een leuk extraatje

Besteld, datum van bezorging bekend mooi, en dan eerder ontvangen. Nog beter. Berichtgeving over waar het pakje zich bevond tijdens de reis, helemaal top. Ga zo door.

Vlotte levering. Leuke boekjes erbij. Bestel hier vast vaker!

ik schreef al een persoonlijke mail aan de Egel om mijn waardering uit te spreken.

Super goed en snel!

Super goede en snelle levering!

Snelle levering. Goed verpakt en dank je wel voor de attentie die erbij zat. Helemaal top.

Envoi très rapide et soigné.

Site facile d'utilisation. Dès paiement, la commande a été traitée et envoyée rapidement. Je recommande à 100 %

veel plezier

Ik heb met veel plezier de bestelde artikelen gebruikt

Keurig op tijd geleverd.

Goe geleverd

Snelle levering en alles in een keer

Zoals altijd is deze bestelling ook weer snel en keurig afgehandeld. Zelfs zat er weer een cadeautje bij, waarvoor hartelijk dank.

heel snel geleverd en keurig verpakt.

dit was de eerste bestelling, zou weer voor de Egel kiezen.

Snelle levering . En wat niet leverbaar was het geld snel terug gestort. Mvg Antonia Bencherif

Vlotte levering, keurig verpakt.

Bieden een ruim assortiment aan. Helaas geeft website niet aan wat wel/niet op voorraad is. Daarover wordt pas na de bestelling gecommuniceerd. In een van de bestelde Push Out boeken was één blz. niet gestanst zodat dat blad onbruikbaar is. (kan "Egel" zelf niets aan doen) Op een melding van mij daarover werd niet gerageerd. Dat vind ik wel jammer. Desondanks is het een prima website met een ruime sortering en vlotte afhandeling.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES