Fijn en duidelijke site

Ik heb n geweldige bestelling gedaan , op tijd ontvangen met leuke kadootjes erbij, ik zeg SUPER !!!

Ben altijd erg te vreden over

Koopt veel hobby spullen en me moeder ook slagen altijd wat we nodig hebben

Prima.

Volgens wens.

heel goed

vragen over .een product helder en duidelijk beantwoord, ruime keuze , en een snelle verzending ,

goed tevreden

Fijn dat het bestel bedrag redelijk is zodat het gratis verzonden word. Groot pluspunt.

SUPER

Altijd op tijd geleverd, en ook de nieuwste artikelen in huis. Zo happy met deze EGEL!

Geweldig geholpen!

Ik had een bestelling geplaatst en het betalen lukte niet!Maar ik ben prima geholpen!

Snelle levering, goede prijs

1 week eerder geleverd dan in eerste instantie medegedeeld. Super !!

goed en snel.

Goed en heel snel

Zal hier vaker wat bestellen.

Snelle levering. Keurig verpakt. Veel keuze. Erg leuk dat er een cadeautje bij in zit. Bedankt!!

Kan niet beter.

Goed verzorgd en altijd n presentje.

goed verpakt en snel bezorgd

Heb alleen maar goede ervaringen bij De Egel.

snel, maar niet helemaal zoals verwacht

Hallo, ik was ontzettend blij dat de bestelling er sneller was dan verwacht. Maar sommige kleuren van papier waren niet wat ik verwacht had. Komt waarschijnlijk voor een groot deel door de settings van mijn computer. Maar ik had 2 soorten groen besteld, die op de website een duidelijk verschillende kleur hadden en het is blijkbaar 2x identiek hetzelfde papier. Ook het rood is voor mij donker oranje ipv rood. Aangezien de kosten voor terugzenden voor mij zijn, kost het mij evenveel om terug te zenden als het papier waard is.

Goed en snel !!

Zie hier boven

Gewoon top

Snelle service, niet alles leverbaar maar kreeg snel mail daarover en kon kiezen uit iets anders uitzoeken of geld terug. Toppers dus

super snelle service

altijd super snel en altijd een leuk kadootje erbij

Nette en goede service!

Nette service, waren enkele knipvellen niet leverbaar ! Kreeg zelf de gelegenheid om te bepalen, geld terug of andere knipvellen uit te kiezen.

Goede en snelle service.

Ik ben zeer tevreden bestel vaker

De prettigste webwinkel

Geweldig wat een fijne webwinkel

Hele goeie service en binnen 2 of 3 dagen in huis super

Perfect!

Gewoon goed! Recommended!

Ik heb een snelle goede service ervaren.

De bestelling heb ik binnen een week ontvangen. Werd via de mail goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De bestelling was goed beschermend verpakt. Aandachtspunt: de opening van de doos afplakken. Hij geen erg makkelijk open. Dit had ook via de zending kunnen gebeuren. Bedankt.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES