Een zeer goede website, binnen 2 dagen alles ontvangen. Helemaal leuk is het presentje erbij.

Super goed veel eerder bezorgd dan aan gegeven was. En keurig netjes. En ook niet te vergeten lage verzend kosten.

Satisfy

Good product, good packaging. I appreciated the gift (paper pad out of Africa ).

super snelle levering

top

Snelle verzending Goede producten zoals beschreven

Een goede, nette en snelle service

Goede ervaring en snel binnen

Fijne webshop

Altijd nog eeneuke verrassend bij je bestelling. Dat maakt het dat je hier een bestelling doet. Ook de snelle levering. Ze hebben ook leuke prijsjes. Want er is altijd wel uets wat je dan toch even in je winkelmandje doet.

perfect

snelle levering en een leuk kadootje erbij

Super snelle levering

Als ik een bestelling geplaatst heb dan heb ik het snel binnen

Altijd goed verzorgd en altijd wat extra’s

Bestelling netjes verpakt en snel ontvangen. Gekozen voor De Egel vanwege ruime keuze assortiment, goede prijzen en aantrekkelijke verzendvoorwaarden. Zat ook nog cadeautje in de doos.

Creatieve materialen voor fijne prijzen en ook nog eens snel geleverd

Altijd snelle service voor voordelige prijzen! Al vaak uitgekomen bij De Egel als ik kijk waar ik mijn creatieve materialen het voordeligst kan inkopen. En hoewel er dan in eerste instantie soms 10 dagen levertijd staat (wat voor mij op zo'n moment nog niet eens een probleem zou zijn), heb ik de bestelling vaak nog dezelfde week in huis.

Heel snel en correct geleverd

Ik bestel regelmatig bij de Egel. Altijd heel correcte leveringen.

Professioneel

Bestelling super rap toegekomen

Simpel en sneller geleverd dan beloofd.

Toppie

Zoals altijd correct

Zeer tevreden klant!

Ik ben super tevreden, zowel van de snelle levering, de klantendienst als de extra’s die meegeleverd werden. De levering was ruim voor zijn vooropgestelde datum aangekomen. Een klein euvel werd zo snel als kon opgelost. Hiervoor een welgemeende dank. Super firma! Grt Polly uit België

Ik heb zeer goede ervaring bij de-egel Het wordt ook netjes en snel bezorgd.

Prima.

Alles is goed gegaan. De pijpenraggers werd snel verstuurd. Het product was zoals omschreven. Nog een tip: laat de klant kiezen voor een pakje of brievenbuspost. (brievenbuspost op eigen risico) Een paar pijpenraggers passen makkelijk in een envelop. Goedkoper en ook nog beter voor het milieu.

Altijd op tijd en goed verpakt verzonden. Ook altijd een leuke attentie.

Goed verzorgd

Goed verzorgd, altijd wat extra’s en snelle service.

Goede en snelle service.

Mooi boek, snel geleverd.

snelle service

Snelle service en goed verpakt

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES