snelle levering en keurig verpakt en zoals altijd weer met een extraatje erbij.

MiJN favoriete hobbywinkel.

Snel en correct

Zeer snelle verzending en prima kwaliteit

Goede prijs, snelle levering.

Ik heb rond gekeken op internet en De Egel kwam er als beste uit. Makkelijk zoeken en bestellen. De bestelde artikelen kwamen nog een paar dagen eerder dan gedacht. Als leuke attentie een knipvel voor de kerst. Ik ga zeker vaker bestellen bij De Egel.

Snelle levering, sneller dan verwacht! Alles was goed verpakt. Bedankt voor het extra cadeautje.

Nette levering

Goede communicatie als er iets niet is . Leuk een extraatje

Dit was mijn eerste bestelling en die ging best goed. Ik had alleen aangegeven dat ik de artikelen op een datum wilde ontvangen en die kwamen nu eerder. Die datum kwam mij namelijk niet goed uit. Uiteindelijk kwam het nog later. Geen idee of dat dan door de bezorger kwam, maar dat was voor mij iets te verwarrend. En sommige foto's online kon je niet heel goed zien hoe een artikel er helemaal uit zag. Ik heb ze toen een mail gestuurd en kreeg vrij snel wel netjes een antwoord.

Snelle nette service

De bestelling werd correct afgehandeld, snel verstuurd, eerder dan verwacht zelfs. Ook erg leuk dat er nog een kleine attentie bij zat. 100x beter dan bij andere leveranciers.

Super snelle levering

Heb breinaalden besteld en had ze na een dag binnen

Heel erg tevreden .

Vlotte levering,altijd eerder in huis dan verwacht.

Snelle bezorging

Prima service en snelle bezorging

Fijne online shop met heel veel artikelen

Ik vind het altijd prettig om bij de Egel te bestellen. De zending is steeds keurig verpakt en wordt snel geleverd. Het leuke extra erbij is heel erg leuk en fijn.

Héél tevreden!

Ik ben héél tevreden over mijn bestelling bij De Egel. Mooi artikel en vlotte verzending.

geweldig goede service

geweldig goed verzorgd en altijd op tijd afgeleverd

goede kwaliteit. vlotte levering.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Super snelle levering

Super snel geleverd. Hele leuke knipvellen extra gekregen

Goed en snel

Snel ondanks leverings tijd van 10 dagen binnen een dah binnen

Goed.

Leuke artikelen en goede service.

Uitstekende service en snelle levering

De webwinkel is ruim gesorteerd en het bestelproces goed geregeld, ook als je later toch nog iets bent vergeten in de order. Het is geen probleem voor Team Egel dit artikel dan toch nog toe te voegen en dat is een hele goede service. De bestelling wordt vakkundig verpakt en snel verzonden. Ik ben uiterst tevreden over deze webwinkel.

Prima product en snel geleverd!

De bestelde producten kreeg ik snel geleverd. Op de site van De Egel waren de producten ook nog eens goedkoper dan op andere sites en de kwaliteit is prima!

goed snel en netjes

duidelijk en goede verzending

Snelle levering van het product en ziet er goed uit

Een fijne webwinkel met veel aanbiedingen snelle levering en altijd een presentje erbij

Snel en super netjes verzorgd

Snel en super netjes verzorgd

Tevreden

Snelle en nette levering, zelfs een mooi extraatje in het pakket. Heel erg fijn.

Uitstekend!

Snelle levering, klopt altijd wat je besteld, en het extra cadeautje die er altijd bij zit! Daarvoor bedankt!

Prima !

Besteld en eerder geleverd dan was toegezegd. Fantastisch. Ook het extraatje was een verrassing. Leuk !

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES