Alles wat ik nodig heb en snel in huis...

Alles wat ik nodig heb en snel in huis...

Prima verzorging van de bestelde producten

Als elk bedrijf zo klantvriendelijk was, zou er voor de Egel meer concurrentie zijn. Het product was goed verzorgd ingepakt. Leuk was dat er weer een extraatje in zat. Ook van de bezorging werd ik uitstekend op de hoogte gehouden. Bedankt.

Sneller als verwacht

Tijdens mijn vakantie in Nederland wat besteld, volgens de site pas levering na mijn vertrek. Ook bellen werd gezegd, levering waarschijnlijk die dag. Toch besteld en naar mijn zus laten sturen, maar de levering kwam toch al na 2 dagen. Dus ik kan het meenemen naar Portugal. En de kleine verrassing die erbij zat was ook erg leuk!

goede service, snelle levering

Goede service! En mijn bestelling was snel binnen.

Super service

Super service, goed verpakt, snel geleverd. Altijd zeer goed

zeer goed

correcte levering. zelfs vroeger dan voorzien, maar wel aangekondigd.

Snelle bezorging met extra's, bedankt.

Leuke folders met voorbeelden erbij gekregen, dit nodigt uit tot een extra bestelling.Erk leuk, dank je wel.

Zeker aanbeveling waard

Goedemorgen team van de Egel, Weer uiterst tevreden over mijn bestelling. Altijd snel binnen wat ik bestel.... Bedankt hiervoor. Mvgr. Yvon Havinga.

Snelle levering, leuk dat presentje wat er bij zat

20 sept de bestelling gedaan zal 27 sept geleverd worden. 22 sept had ik het al in huis. Fijn kwam erg goed uit. Met vriendelijke groet dorrie meijrt

Zeer goed in hobby-artikelen!

Goed postorderbedrijf!

Uitstekend geschikt.snelle goede levering

Zeer correct

Snelle levering en goed verpakt

Zeer goed.

Altijd goede producten. En leuke cadeautjes er bij. Dank u wel.

Een goede service en snelle afhandeling van mijn bestelling. Bovendien hadden ze alles wat ik zocht in hun webwinkel.

Super snel geleverd.

Mijn bestelling is super snel geleverd en netjes verpakt,

Goede producten snelle levering

Geweldige hobby winkel

Goede service en snel geleverd

heel goed

zeer tevreden

leuke website

altijd snelle levering en leuke attentie

goede service

Heel fijn bedrijf

Ik heb al meerdere keren bij De Egel besteld en vind het een heel prettige zaak om mijn hobbyspullen te kopen. Er is veel keus, meestal een goede voorraad en de prijzen zijn in verhouding. Bezorging is altijd vrij snel en de bestelling is goed verpakt. Prima!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering en een leuk extraatje als verrassing! Internetsite is lastig in gebruik op de gsm...

Ontevreden !!

Assez mauvaise ! J'ai fait une commande le 13/9 d'un montant de 73,91€ qui a été envoyée par DHL. Je n'ai toujours pas reçu cette commande et à plusieurs reprise j'ai demandé un tracking que je n'ai toujours pas reçu. Merci de faire le nécessaire pour retrouver ce colis et me le faire parvenir le plus rapidement possible. URGENT.

Prima.

Altijd prima verzorgd en een gratis presentje.

Geweldig.

Ik houd niet van verplichtingen

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES