Goede en snelle verzending

Goede en snelle verzending. Altijd een leuk extraatje bij je bestelling.

Goede service , snelle levering, korrekt!zeer tevreden!

Snel, efficiënt, top dus

Prettige, overzichtelijke website. Makkelijk bestellen. Snelle levering.

Hoewel bij de bevestiging was aangegeven dat mijn bestelling pas op 19 sept zou komen, was het er och eerder!

Super behulpzaam en vriendelijk

Ze hebben een duidelijke Website en leveren snel maar om eerlijk te zijn proberen alle goede websites aan deze criteria te voldoen, MAAR waar ik hun in vind uitblinken is het volgende: Ik had een bestelling geplaats en kwam er een paar uur later achter dat ik een bestelde mal TOCH al had. Ik heb ze toen gebeld en het uitgelegd en die medewerker ging gelijk naar zijn computer om die mal eruit te halen! Hij zei dat er dan wel verzendkosten bijkwamen waarop ik zei: kun je dan niet een paar knipvellen in mijn bestelling verhogen zodat het me geen verzendkosten kost EN HUP ook dat werd meteen geregeld zonder mopperen! Hij berekende toen gelijk wat ik terug zou krijgen, maar ik begreep het bedrag niet in 1x omdat hij dat natuurlijk gewend is, maar voor mij ging het even te snel en wat denk je, zonder snauwen of grauwen werd het me gewoon nog een keer uitgelegd! Dus bij deze voor zowel de website als voor de levering EN de service een dikke 10!!!!

Bestellen en snel ontvangen. Ook bij vragen snel contact en vriendelijk aan de telefoon.

Mijn ervaring is goed, alleen was het brievenbus post maar lag het niet in de brievenbus ik moest het ergens ophalen dat was minder.

In een woord geweldig

Ik had iets besteld en het was de anderen dag al binnen ,en daar was ik heel blij mee nu kon ik het nog mee op vakantie nemen .bedankt daarvoor.

Veel keus en snelle levering!

Het komt niet vaak voor dat men niet heeft wat ik zoek. Door de snelle levering kan ik dan weer verder.

Blije klant!

Supersnelle levering, groot assortiment spullen voor creatievelingen, ik kom zeker terug!

Snel netjes en correct geleverd leuke attentie erbij top

Bedrijf Geweldig

Het bedrijf is Geweldig echter de bestelde voor geprikte kaarten een flop heel onduidelijk en slecht geprikt liggen in de vuilnis bak HEEL jammer kost toch GELD

Altijd netjes en iets extra's erbij

Snelle levering en goede producten

Een goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering. Ik ga hier zeker terugkomen.

uitvoering volgens de mededelingen op de website.

Ik raad iedereen aan om eens te kijken en de kopen bij " De-Egel. Proficiat en doe zo verder.

altijd uitstekend

de bestelling is altijd eerder dan ze aangeven , ook meestal een cadeau tje erbij of folders van de spullen die ze hebben .

Snelle en goede service. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Attent

Geen woorden voor TOP service en super snelle levering

Prima.

De bestelling wordt snel geleverd en er zit altijd een klein cadeautje bij. Erg leuk.

Goede service vriendelijk altijd een leuk presentje en snel geleverd

word goed en vriendelijk geholpen heel behulpzaam

Top, geweldig

Bestelling weer goed en compleet binnen meteen aan begonnen op naar een nieuwe bestelling

Slechte communicatie

Spullen besteld volgens egel niet netaald maar dit was wel zo. Hierover een mail gestuurd en afgesproken dat ze het zouden uitzoeken en mij op de hoogte houden 3 dagen later weer een rekening met verzoek om te betalen. Weer aangegeven dat de bestelling al betaald was met foto van afschrift. Na veel heen en weer gemail wat totaal niet vriendelijk ging had ik opeens wel betaald maar waren sommige dingen die ik besteld had niet meer voorradig.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES