Prima snelle leveribg, heldere mails.

Tips: geen folders erbij in het doosje en mogelijk klei er doosje als verpakki g.

Oplichting

Mij tot 2 maal toe iets geven dat niet in verhouding komt met wat ik zou krijgen

Bestellingen worden altijd netjes ingepakt. Altijd iets extra's erbij. Bezorgen goed op tijd.

Een hele vlotte levering van wat ik besteld heb.

Heel goede service

Alles correct geleverd. Sneller dan ik had verwacht. En ook nog een cadeautje erbij. Super!

netjes en snel

snelle levering en altijd keurig verpakt

Duidelijke site om te bestellen snelle levering

Zoals altijd perfect

Mijn ervaring is heel goed.

De ervaring met de egel is prima de levering was op tijd.

Uitstekende service

Hele goede service

Prima verzorgd

Zoals we gewend zijn , snel en correct verzonden , met altijd iets extra’s , dank je wel

Ruime keuze, snelle en correcte service

Ik koop regelmatig bij De Egel, ik vind het erg leuk. Ook is het de moeite waard om vanuit Hongarije te bestellen, snelle levering, correcte service, gunstige prijzen. Bedankt voor het mooie cadeau, Krisztina uit Boedapest

• Ajánlnál minket? Yes

Een geweldige website zeer snelle levering van de spullen.

Uitgebreide keuze en snelle levering.

Netjes geleverd

Overzichtelijke website, netjes geleverd. Niet binnen een dag. Maar zeer tevreden

Goede service en snelle levering

Ik heb gewinkeld via de website en héél vlug gevonden wat ik wilde hebben. Prijs & kwaliteit van de producten zijn goed, de verpakking en de levering zijn tiptop.

Duidelijke website

Goede en snelle levering.

Zeer goede web winkel met prima service en snelle levering

Overzichtelijke website. Artikelen zijn heel goed te vinden. bestellingen worden snel geleverd met extra info en een cadeautje.

Doen wat het beloofd en zelfs nog meer

Bestelling was eerder dan beloofd in huis, super netjes verpakt en met een kadootje erbij en extra informatiefolders van nieuwe producten. Een leuk pakket om uit te pakken !

Prima levering

Een aantal knutselspullen besteld. Makkelijk bestelproces. Snel geleverd in keurige verpakking (wordt meestal sneller geleverd dan dat in het bestelproces wordt aangegeven).

Snelle afhandeling

Prima in orde

Top snelle service

Zie boven

Zoals altijd super.

Bestelling super snel geleverd. En wat leuk is ze doen er altijd een gratis cadeautje bij. Wordt zeer gewaardeerd.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES