Snelle levering, goed verpakt en een paar leuke cadeautjes.

Altijd keurig verzorgd en hele snelle levering

Snelle levering en altijd een verrassing

Snellere levering dan gepland

Doen wat er beloofd wordt

Bestelling goed en op tijd ontvangen.

Artikelen zijn goed aangekomen

Succes winkel

Top winkel

Ik was verast bij ontvangst van mijn bestelling dat er nog meer in zat als ik besteld had super bedankt

Prima service en snel in huis

Hier voor het eerst besteld. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over je bestelling. Gewoon duidelijk. Ook zat er een leuk presentje in de bestelling. Zou het zeker aanbevelen hier te bestellen.

heel goed

super snel met bestelling en bedankt voor de goede service

altijd goed verzorgd

super

Ik had besteld en kwam bij versturen per post uit, kon een datum kiezen... kon pas week later, baalde beetje maar ach toch gedaan. Volgende dag kwam toch al mijn pakketje binnen!! Weer netjes verzorgd en een onwijs gave mal erbij!

Dat Ik zeer te vrede ben over de afhandeling van de order.

erg goed

bestelling snel in huis en keurig verzorgd.

Super fijne (web) shop

Ik ben altijd tevreden. Goede prijzen, snelle levering, goed verpakt en vaak zit er nog een kadootje bij de bestelling!

Amazing top

Vlug en verrassend

Grote tien voor de goede service goede levering en de leuke attenties bij je bestelling

altijd binnen de tijd geleverd,goede hobby materialen en bijna altijd zit er wel een extraatje bij.

Geweldige service

Retourneren was makkelijk en het te veel betaalde bedrag was snel terug gestort Man op zaterdag kan wat vriendelijker overkomen wij vonden hem nogal nors vandaar geen 5 sterren

Mijn ervaring was prima

Mijn ervaring was goed, snelle levering.

levering vlug , goed en netjes

Je krijgt een datum wanneer het geleverd word meestal kot het eerder. je krijgt bericht als het verstuurd is en wanneer het ongeveer aankomt. Netjes verpakt en altijd een aardigheidje. erbij

eerlijk en correct

na een klein misverstandje is alles goed en wel terechtgekomen

Netjes en super snel

Via de mail werd mij verteld dat 1 artikel niet op voorraad was heb toen een ander artikel besteld had het 2 dagen later al in huis

Goede ervaring

Goede ervaring; alleen de aangegeven bezorgtijden zijn eerder dan vermeld in de bevestigingen.

Super snel geleverd alles netjes verpakt en ook nog een kadotje erbij

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES