vlotte aflevering

eerste keer besteld en vlot afgehandeld

Toppers

Keurig verzorgd en super snel

Correcte afhandeling

Héél vlot verlopen, ik heb zelfs extra's gekregen, altijd leuk. Ik zal hier nog bestellen. Een aanrader

snel en mooi

Was zelf in de war door dezelfde prijs voor verschillende embossingmallen maar de maat was bij de een A5 en de ander A6...

Goede en snelle service

goed zoals beschreven

snelle bezorging.

Primabezorging

Heel goed en vluggen bezorging.

snelle levering en altijd oke.

geweldige firma

bestelt en de volgende dag al geleverd .goed verpakt en alles erbij plus nog wat extra .geweldig

Prims

Altijd goed verzorgd

Snel opsturen

Wordt snel verwerkt wordt snel verzonden je wordt er goed van op hoogte gebracht van het verzenden en er zijn ook nog leuke dingen mee gestuurd wat wil een mens nog meer niets

Heel positief

Ik vind de producten van de egel erg goed en wordt ook netjes af geleverd ga zeker nog wat bestellen

Snelle levering goede service

Altijd goede service en een leuke verrassing bij m’n bestelling.

Goede ervaring

Ik heb hier al diverse keren besteld. Goede service en kwaliteit.

Super snel

Goedemorgen egel Bedankt voor de snelle levering en het extraatje Tot de volgende keer

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Weer netjes geleverd

Prijs is netjes.. fijn gratis verzenden boven de 20 euro en sneller geleverd dan de verwachte datum

Zeer snelle levering en goede service.

Het blijft gewoon een topwinkel. Maandag besteld, dinsdag al in huis. En altijd weer een leuk cadeautje erbij, geweldig

Prima bedrijf

Zeer snelle levering en nog een cadeautje extra! Enig -punt de groteverpakking

Zo als altijd perfect.

Al zo lang als ik er bestel heel tevreden.

Altijd goed en snel

Pakket zelf eerder dan verwacht verzonden. Altijd netjes verpakt, veel keuze en goede prijzen!

Super winkel

Alles keurig netjes verpakt. Verzending tot nu toe telkens eerder binnen gekregen als de planning. Een leuk kado krijg je er ook nog bij. Zeker n aanrader, deze winkel

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES