Super winkel

Alles keurig netjes verpakt. Verzending tot nu toe telkens eerder binnen gekregen als de planning. Een leuk kado krijg je er ook nog bij. Zeker n aanrader, deze winkel

Is zo als altijd heel goed , ben dik tevreden

groot assortiment, snelle levering

Altijd weer een feestje om de bestelling te ontvangen! Ze hebben altijd wat ik zoek en doen ook nog een leuke attentie bij de bestelling. Echt top. De prijzen zijn ook super!

100% bestelling aangekomen en snel

Bestel regelmatig bij de Egel. Elke keer klopt de bestelling en wordt het snel geleverd. Na bestelknop wordt je goed op de hoogte gehouden hoever de bestelling is. De Egel maakt er een leuk pakket van! Benieuwd? Doe een bestelling en ervaar het...

Snelle levering - keurig verpakt en ook nog een presentje erbij.

Alles keurig en op tijd ontvangen. Altijd een leuke attentie bij de bestelling als blijk van waardering.

Alleen maar goede ervaringen met de Egel

Als je iets bestelt in de webshop,krijg je een indicatie wanneer je de bestelling thuis kunt ontvangen. Maar het komt altijd dagen eerder binnen en is prima verzorgd.

Snelle levering en uitstekend verpakt

Snelle levering, uitstekend verpakt en altijd een leuke attentie,

Snelle levering en goede service

Breed assortiment op de website. Ik werd goed geïnformeerd over mijn bestelling en kreeg binnen enkele dagen de artikelen thuis, goed ingepakt.

Keurige levering

Goede en duidelijke afhandeling.

Fantastische winkel!

Ik bestel hier al jaren en het is altijd goed voor elkaar!

Super fijn

Snel binnen.

Correct en super snelle bezorging

Geweldige website en veel keus

Ik bestel geregeld bij de egel, ben er erg tevreden over. En je krijgt altijd een cadeautje erbij, erg attent

Een zeer goed bedrijf

Snel geleverd altijd een extraatje bij de bestelling wat wil je nog meer.

Mooie spullen en Altijd een leuke verrassing erbij.

geweldig

pakje netjes op tijd vriendelijk en leuke extra kadootjes in 1 woord prima zaak

Super!.

Mijn ervaring is altijd naar volle tevredenheid. De bestelling is correct, ik ontvang wat ik besteld heb en het komt meestal binnen 2 dagen, ook als er gezegd wordt dat het mogelijk wat langer kan duren. Ik geef een 9 omdat ik eigenlijk nooit een 10 geef.

Alles op voorraad wat je zoekt, snelle verzending, en ook nog een extraatje in je pakket waar je echt wat aan hebt, fantastisch

Goede en snelle verzending.

Ruim assortiment. Goede en snelle verzending. Altijd een leuk extraatje.

Nerjes

Hele fijne webwinkel.

Goede en snelle service met altijd een cadeautje bij je bestelling. Groot aanbod. Heel vaak de goedkoopste webshop.

erg tevreden

heel tevreden snelle levering me altijd een extra verrassing

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES