snelle levering leuk cadeautje

Snel geleverd en goed verpakt.

Ze hebben er een klant bij .

Prima .alles naar zin

Goede levering

Goede levering mooi verpakt

prima!!

snel en netjes verpakt. En niet duur.

Geweldig bedrijf

Mijn bestelling worden heel snel geleverd,

top

Snelle service, en altijd een leuk presentje erbij. Zo te lief.

snel en correct

mijn ervaring met de Egel is goed. de bestellingen zijn compleet en goed verpakt.

Altijd tevreden

Ik krijg altijd precies wat ik bestel. Altijd een cadeautje erbij. En het wordt vaak dezelfde dag nog verstuurd. Dus heel tevreden.

Heel attent. Krijg altijd iets erbij. Redelijke prijs!

Zeer vlot

Heel makkelijk website om te vinden wat je zoekt. Heel snelle levering.

Snelle service en mooie materialen

Eenvoudig te bestellen en snelle levering met leuke attentie

Positief

Jammer genoeg stond niet op de website vermeld toen ik de order plaatste dat bepaalde artikelen niet op voorraad waren. Ik werd hier na het doen van de betaling overigens wel netje over geïnformeerd door De Egel met de vraag of ik een vervangend artikel wilde voor de niet op voorraad zijnde artikelen of dat ik liever creditering van dat bedrag wenste. De uiteindelijk bezorging liet hierdoor iets langer op zich wachten dan ik had verwacht, maar dat was op zich zelf verder niet zo'n heel groot probleem. Het gecrediteerde bedrag was heel snel teruggestort en bij de bestelling zat wat promotiemateriaal met een paar knipplaatjes, dat vond ik heel attent en leuk. Al met al een positieve ervaring en ik zou in de toekomst hier zeker wel weer een bestelling plaatsen omdat de afhandeling van de order en de verdere verdere verpakking en bezorging niks op aan te merken had. Prima bedrijf om zaken mee te doen in ieder geval.

Is prima

Prima verzorgt en vlug bezorgt.

Snel verzonden, fijn product

Voldoet aan verwachting

Snelle levering, goed verpakt

netjes afgeleverd

mijn bestelling is netjes afgeleverd en een attentie erbij ! mijn dank, ik kan lekker aan de gang met de bestelling

goede service

en snel in huis.

Goed product en snel geleverd met een presentje.

De bestelling werd sneller geleverd dan aangekondigd en was helemaal naar verwachting, goed dus.

Een supersnelle levering

Had het gelijk de volgende dag al in huis . Super!

Snel geleverd, op de site een langere levertijd gelezen, maar binnen 3 dagen in huis. Goed verpakt en met leuke folders erbij. Kortom: zeer tevreden

goed en snel

niets aan toe te voegen

zeer tevreden

Snelle, correcte en verzorgde verzending

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES