Betrouwbare webwinkel

Klantgericht en zeer snelle levering . Beloftes worden nagekomen. Het is prettig dat je vanaf 20 euro gratis verzending hebt. Altijd een leuke verrassing in je keurig verpakte bestelling.

altijd correct

met plezier bestel ik bij de egel omdat ze en veel keuze hebben en heel netjes alles afhandelen

snelle verzending goed verpakt super

zeer slecht

jullie hebben een map van crafters companion verkocht zonder dat ik wist dat er een magnetics sheets er bij waren te bestellen, als jullie mijn die sheets kunnen verkopen, dat hebben jullie het zeer goed gedaan, ik amerka kan ik niet bestellen als partiyculier maar jullie kunnen dat wel.

Fijne snelle levering

Mijn pakketje kwam snel en er zat ook weer een verrassing bij .... altijd leuk.

Super snelle service

Altijd snel bezorgd en alles is altijd compleet

super netjes

had verschillende dingetjes besteld. helaas was er een stempeltje re niet. jammer maar volde keer erbij bestellen. wel direct terugbetaling

Prima geregeld

Bestelling is vlot en netjes afgeleverd

Super snel

Ik bestel al een aantal jaren voor mijn Zwitserse vriendinnen bij jullie. De site is duidelijk genoeg dat ze alles wat ze willen aan mijn kunnen doorgeven. Ook de bezorging is top! En fijn dat er verder geen bezorgkosten aan verbonden zijn. Ik kan straks op mijn vakantie adres mijn vriendinnen weer heel blij maken.

snel en goed geleverd

De producten kreeg ik eerder dan verwacht, alles wat ik bestelde ontving ik.

Werd eerder bezorgd

Via PostNL ieder bezorgd dan de planning was

Goede bestelling manier allen verzending duurde lang

Ik bestelde en dacht dat wordt in 1 a 2 dagen verstuurd maar nee... In de mail stond een week! Dat vind ik erg lang. Gelukkig kwam het pakje toch iets eerder maar als 't voortaan altijd zolang duurt denk ik niet dat ik nog eens ga bestellen. Verder was 't wel goed verzorgd maar de duur vind ik een probleem.

Altijd goed en snel

De bestelling werd snel geleverd en was helemaal compleet. En ook weer een leuke verrassing erbij!

Helemaal top

Snelle en correcte sevice en levering Leuke attentie

Goed.

Snel, goed verpakt!

Wederom goed contact direct antwoord op vraag. Snelle levering

Geweldig alweer

De egel leverd snel, alles altijd keurig verpakt en een leuke attentie. Gewwoon top.

SUPERGOEDE service SUPERsnelle levering Altijd 1 of meerdere extraatjes bij

Mijn ervaringen met De Egel zijn zonder meer zeer goed.

Prettige website met heel veel informatie en altijd leuke aanbiedingen voor een zacht prijsje. Bij vrijwel alle bestellingen wordt er gratis een aardig extraatje aan toegevoegd. Levering binnen enkele dagen, via track en trace kun je je bestelling prima volgen.

vlugge service

veel variatie in producten. extra geschenkje altijd leuk

Geweldig !

Heel snel en netjes ontvangen met ook nog een verrassing erbij ook. Geweldig, dank je wel.

Ik ben zeer tevreden over De Egel om de geweldige service en snelle zendingen . Top.

Duidelijke uitleg bij mijn vragen en snelle levering als dit nodig is. Prima zaak!!

Geweldig alles netjes verzorgd

Keurig bedrijf