Her bevalt me goed. Ik was bij verschillende creatiefwinkels geen weest, meestal is er geen aanwezig om de dingen te kopen.

Goede producten en een snelle levering.

Zie boven. En niet duur.

Super service

Super snelle service. Leuk om ook folders met nog een leuke knipvel deel te krijgen. Alles goed verpakt.

Duidelijke communicatie

Duidelijk communicatie

Verder gaat het goed

Soms wel eens last met het wachtwoord dat Wil nog wel eens niet goed gaan

Heel goed. Fijne service.

Altijd een fijne service. Leuke en betaalbare spullen.

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering en goede prijzen

Ik vind heel goed

Fijne winkel

Alles duidelijk en dus gemakkelijk te vinden

goede ervaring

snelle en juiste verwerking van mijn bestelling

Snelle levering en altijd wat extra's

Netjes verpakt en altijd een verrassing erbij

fantastic

ik had mijn pakketje heel snel binnen was prima verzorgd.

goede en snelle sevice

mijn pakket was snel binnen

Het is zo, als het ons niet beviel dan kochten wij het niet met vier vriendinen.

DUS het bevalt goed is leuk en ook snel .maar we zijn ook wel eens aan het op ruimen voor dat we weer wat kopen . Mijn Vriendinnen zijn ook zeer tevreden.

Vlotte/snelle levering

Snelle levering, goede producten en een leuke verrassing bij de verzending. Alleen jammer dat ik max 10 bakje kan bestellen, terwijl ik er eigenlijk extra nodig heb.

Top afgehandeld

Bestelling kwam niet binnen, na een telefoontje prima afgehandeld

Kan niet beter !!

Snelle levering, zeer grote keuze, prima prijzen en altijd een leuke verrassing bij je bestelling.

Snel en compleet geleverd. Niets op aan te merken. Al diverse keren iets besteld, nooit problemen.

Dikke 10

Goede service met altijd een leuk extraatje bij elke bestelling!

Een fijne webshop met goede service

Een fijne webshop om mijn hobby spullen te vinden en te bestellen De prijzen van de producten zijn heel schappelijk te noemen Nadat ik besteld had , waren mijn spullen snel verzonden en geleverd En als leuke extra zat er nog een presentje bij de bestelling in de doos Kortom een leuke en fijne webshop om te winkelen voor hobby spullen met een goede service

Alles goed geregeld .

Wederom uitstekende service

Voor eerste keer bij jullie besteld..en super goede levering en verpakt..en er zat nog wat extra's bij in..bedankt.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES