zeer goed

Altijd snelle levering, goede communicatie en altijd wat leuks gratis bij een bestelling.

super goed!

Bestellingen worden altijd snel verwerkt. En goed verpakt. de nieuwste artikelen komen wekelijks op de nieuwsbrief. Erg prettig. Bij verlanglijst komt regelmatig een actueel winkel artikel als je iets bestelt en het is op dat moment niet in de webshop. Bestellingen opgeven gaat makkelijk en correct. website goed en duidelijk in te zien en/of verlanglijst/bestellingen. ga zo door!

Een vlotte uitvoering van de bestelling

Mijn bestelling was keurig en snel uitgevoerd. Ook leuk is dat er meestal een extraatje bij zit!

Snel ontvangen en stevig verpakt

Zeer snel levering

Leuke producten, snel geleverd

Leuke producten. Boven de 20 euro gratis verzending en snelle levering.

Goede en duidelijke website, vlotte en keurige levering van de bestelling

Zie hier boven

Helemaal top!

Snelle levering, kleine extra attentie, goed en stevig verpakt

Prima.

Prima!!

Makkelijk te bestellen

Perfecte levering. Heb alleen een opmerking, als ze er gratis cadeautjes bij doen, doe dan in de Nederlandse taal en niet in het Engels.

Snel en goed

Veel keus, goedkoper snelle levering Boven de 20 euro geen verzend kosten En ook nog een cadeautje er bij geweldig

snelle en goede service en levering

Goede spullen en een snelle levering. Ook altijd zit er iets extra's bij. Bestel graag bij De Egel.

Was erg snel binnen

Prima. Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle levering en er zit altijd een leuke verrassing bij je pakketje.

Heel goed.

Een hele snelle levering. En de leuke attentie die ik kreeg voor mijn bestelling.

goede service en vriendelijk te woord staan.

als je klachten hebt worden ze goed opgelost

Nooit eerder, hier besteld. Super snel en netjes geleverd

Tevreden, wanneer ik weer iets nodig heb zou ik zeker weer hier iets bestellen

snelle levering, heel fijn

Snel en betaalbaar

Zeer goede service en snelle verzending

Nog zoekende

Lastig om artikelen te vinden je moet veel handelingen doen. Wel weer snelle levering en netjes verpakt

Top!!!

Goed verpakt en snelle levering met altijd iets leuks erbij. Zo leuk een verrassing in je pakketje!!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES